Jerrie

Stockholm
Stockholm
Sverige

Om Jerrie

Jerrie bilden högst upp
Jerries rosa linje

Rekrytering och utvärdering av specialister
Med tydliga och effektiva processer, erfarna och utvalda konsulter erbjuder Jerrie tjänster inom rekrytering. Vi är bäst på att tillsätta specialister och arbetar inom utvalda yrkesområden. Och framförallt bemöter vi alla kandidater som om de vore vår största kund. För det är ju så, att rekryteringsföretaget du anlitar blir en sorts representant för ditt företag. Alla företag i branschen har likartade verktyg, skillnaden är hur de används.

Våra yrkesområden är:

  • Ekonomi & redovisning
  • Försäljning & marknadsföring
  • Inköp & logistik HR

Jerries konsulter har mångårig erfarenhet av framgångsrik rekrytering och kan snabbt sätta sig in i kundernas verksamhet och behov. Vi ger ärlig feedback på rätt sätt till kandidater och ställer utmanande frågor till våra kunder. Vi attraherar rätt kandidater genom annonsering i utvalda kanaler och sökning i vår kvalificerade databas och vårt omfattande nätverk av potentials.

Det som skiljer Jerrie från andra är inte vad vi gör. Skillnaden ligger i hur vi gör det och vilka vi är! Läs vårt mission statement på www.jerrie.se/var-tro.

Läs mer om oss och se våra lediga tjänster på www.jerrie.se

Jerrie Linkedin bild
När det gäller rekryteringar på ledningsnivå erbjuder vårt systerbolag Maquire rekrytering, utvärdering och utveckling av ledare. Klicka in på www.maquire.se för mer information och kontakt.

Jerries rosa linje

Jerrie AB, Odinsgatan 9, 411 03 Göteborg, 031-788 22 50

Denna rekryterare annonserar inte för tilfället. Prova gärna vår sök jobb?