Saddler Scandinavia

Sverige

Om Saddler Scandinavia

Saddler Scandinavia grundades 1986 och är idag ett av de ledande accessoarföretagen i Skandinavien. Vårt huvudkontor ligger i Kungsbacka, några mil utanför Göteborg.

Genom ständig närvaro i verkligheten får vi inspiration till de högkvalitativa modeaccessoarer vi designar från grunden. Från start var det främst bälten som var vår business men under åren har vi utvecklat konceptet och idag gör vi det mesta inom läderaccessoarer t.ex. väskor, plånböcker, bälten och armband under det egna varumärket SDLR och för externa varumärken som bland annat Oscar Jacobson, J.Lindeberg, Morris och Boomerang.

Saddler kännetecknas av en passion för läder, något som präglar allt vi gör. Från inköp av råmaterial till design och tillverkning. Tack vare nära samarbeten med våra leverantörer i Europa och Asien säkerställer vi att rätt kvalitet uppnås och att tillverkningen sker med hänsyn till människor och miljö. Våra fabriker är certifierade och vi jobbar ständigt för att förbättra och utveckla våra processer. Läs gärna mer på: www.saddler.com

Denna rekryterare annonserar inte för tilfället. Prova gärna vår sök jobb?