LKAB söker senior ansvarig för Processindustriell IT

Rekryterare
Plats
Malmfälten
Annonserat
den 4 juli 2017
Stängs
den 11 augusti 2017
Kontakta
Åsa Sundqvist
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

LKAB annonsbild med kvinna

LKAB håller för närvarande på att utarbeta utvecklingsstrategier inom ett antal för bolaget kritiska områden. En viktig potential när det gäller effektivare produktionsprocesser finns inom process- och produktionsstyrningsområdet. För att skapa en plattform för förbättrade och optimerade produktionsprocesser inom LKAB krävs standardisering och utveckling av bolagets systeminfrastruktur, så att denna utvecklas och successivt anpassas för framtida behov och kravbild vad gäller produktionsstyrning.

Vi söker dig som har erfarenhet av teknikutveckling inom processindustriell IT (gärna kopplat till gruv- och förädlingsverksamhet), ett stort intresse för och erfarenhet av ledarskap och ledning av standardiserings-, utvecklings- och innovationsarbete, att bygga och utveckla team, och att driva systematiskt förbättringsarbete i produktionsmiljö.

Befattningen ingår i enheten för Teknik- & Processutveckling. Du rapporterar direkt till enhetschef. Stationeringsort är Malmfälten och resor ingår i tjänsten.

Universitetsutbildning eller annan utbildning som kombinerat med relevant erfarenhet bedöms likvärdig. Som person är du drivande och har god förmåga att samarbeta och kommunicera med andra. Vi förutsätter att du har ett stort teknikintresse, god analytisk förmåga och ett strukturerat arbetssätt. Vidare har du förmågan att uttrycka dig väl på svenska och/eller engelska i såväl tal som skrift.

Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Välkommen med din ansökan via vår hemsida www.lkab.com senast den 11/8 2017.

För ytterligare information är du välkommen att kontakta:
Direktör Teknik- & Processutveckling, Åsa Sundqvist telefon +46 70 319 67 52 eller HR Manager Åse Juhlin, telefon +46 70 373 81 77.

Om LKAB
LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte drygt 16 miljarder kronor 2016 och har cirka 4 200 anställda i 13 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.