Marketing Manager till DISAB Vacuum Technology AB

Plats
Eslöv, Skåne/Vallentuna, Stockholm
Annonserat
den 15 augusti 2017
Stängs
den 14 september 2017
Kontakta
Johan Larsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid
Verksamhetsområde
Privat sektor

Rollen innebär strategiskt arbete med internationell marknadsföring, men även operativt genomförande. Du kommer att ansvara för hela processen från tanke till genomförd aktivitet. Fokus ligger främst på nykundsbearbetning utanför Sverige och Norden. Men du kommer även att ansvar för kommunikationen mot befintliga kunder, agenter, återförsäljare och andra samarbetspartners för att säkerställa en fortsatt positiv kundtillströmning och omsättningsutveckling. I denna roll kommer du också att vara delaktig att driva arbetet med att hitta nya marknadssegment, nationellt och internationellt. Genomföra marknadsundersökningar och research i samarbete med försäljning och ledning. Du definierar marknadsstrategin tillsammans med företagets ledning samt utvecklar och genomför den övergripande marknadsplanen för att utveckla Disabs varumärke.

Det är i delar också en projektledarroll med ansvar för att ta fram säljstöds-, kampanj- och provmaterial och att ansvara för lanseringar och kundevent som genomförs tillsammans med reklambyråer och andra leverantörer. Du tar fram marknadsföringsbudget med löpande uppföljning och företräder Disabs och marknadsavdelningen i möten med externa partners. Du är delaktig i att ta fram pressreleaser och att bygga relationer med presskontakter.

Din bakgrund

 • Du har minst 3-5 års erfarenhet med en tydlig B2B-bakgrund från liknande roll
 • Du har även flera års relevant erfarenhet av marknadsföring i olika roller
 • Du har bred kunskap och erfarenhet av både operativ och strategisk marknadsföring
 • Du gillar att skapa och leverera strategiska planer och genomföra dem
 • Du har goda rutiner för att följa upp aktiviteter så att de uppfyller uppsatta mål
 • Du har ett brett kunnande vad gäller medieval i alla kanaler – fysiska som digitala
 • Du är aktiv i sociala medier och har erfarenhet av att kommunicera mot olika målgrupper där
 • Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska. Ytterligare språk är meriterande
 • Du är analytisk, initiativrik, självgående och har blick för helhet och sammanhang
 • Du gillar att ha många projekt igång samtidigt och är ansvarstagande och noggrann
 • Du har sannolikt ett entreprenöriellt mindset
 • Du har relevant akademisk utbildning inom marknadsföring/kommunikation
 • Det är också viktigt att du har social kompetens, energi samt förmåga att skapa teamkänsla

Disab har verksamhet och produktion på ett flertal platser som Eslöv, Vallentuna och i England. Placeringen för denna roll är helst i Eslöv, men Vallentuna kan vara ett alternativ. Det kommer att bli ganska mycket resande i tjänsten – både inom Sverige, Norden och övriga Europa.

Välkommen med din ansökan genom att skicka in CV och personligt brev snarast. Urval och intervjuer sker löpande och ansökningar behandlas strikt konfidentiellt.

För mer information om tjänsten kontakta Bohmans Nätverk genom på johan.larsson@bohmans.com eller på telefon: +46 (0)733-44 44 41.

 

DISAB-koncernen erbjuder kostnadseffektiva lösningar för företag vars produktionsprocess inkluderar hantering av våta eller torra material och som måste lösa problem med materialspill, dammackumulation, avfallshantering eller materialåtervinning.

Inom DISAB-koncernen finns omfattande erfarenhet av och expertkompetens om vakuumteknik för industritillämpningar, och vår utrustning används överallt för industrirenhållning, borttransport och återvinning av materialspill, transport och återvinning av alla slags värdefulla material, samt för att skapa säkrare och hälsosammare arbetsmiljö.

Vi är idag 92 anställda och omsatte 2016 ca 264 miljoner.

Liknande jobb

Liknande jobb