Kundreskontraekonom till retailbolag

Rekryterare
Gazella
Plats
Stockholm (Kommun) (SE)
Annonserat
den 16 augusti 2017
Stängs
den 15 september 2017
Kontakta
Julia  Minges
Anställningsform
Visstid
Arbetstid
Heltid
Verksamhetsområde
Privat sektor

Kundreskontraekonom till retailbolag

Gazella söker nu en serviceminded kundreskontraekonom till ett retailbolag med kontor i norra Stockholm. Till denna tjänst letar vi efter en person med bakgrund inom bokföring/redovisning och service. Du kommer bli en viktig del av ett sammansvetsat team som agerar i en arbetsmiljö som präglas av högt tempo och ett stort fokus på utveckling av medarbetare. Du trivs därför i en föränderlig miljö med varierande arbetsuppgifter, samt med att ha många bollar i luften. Detta är ett konsultuppdrag på 12 månader, och för rätt person finns det möjlighet att bli överrekryterad efter uppdragets slut. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag. 

Din utmaning 

  • Utföra löpande arbete inom kundreskontra från faktura till betalning  
  • Månadsbokslut och avstämningar på alla balanskonton som rör kundreskontra 
  • Ta ansvar för att uträtta det löpande arbetet med påminnelsehantering 
  • Ha tät kontakt med kunder per telefon och på detta sätt vara ansiktet utåt  
  • Delta i interna projekt och förbättringar av processer 
  • Vara behjälplig vid redovisningsrelaterade ad-hoc-uppgifter 

Erfarenhet 
Vi söker dig som är gymnasieekonom och som har 1–3 års erfarenhet av arbete med bokföring/redovisning. Innan detta ser vi gärna att du jobbat inom servicebranschen och har en god vana av att hantera kunder. Erfarenhet inom området kundreskontra är meriterande, men inget krav. Du har goda kunskaper i MS Office, med betoning på Excel och är flytande i engelska, i såväl tal som skrift.

Personliga egenskaper 
Som person är du självgående, noggrann och serviceinriktad. Att vända en missnöjd kund till en nöjd är något du drivs av och har talang för. Vidare är du flexibel, prestigelös och genomför ditt arbete ansvarsfullt även när arbetsbelastningen är hög. Du är en ambitiös teamplayer med intresset och förmågan att se saker och ting ur ett helhetsperspektiv och föreslå förbättringar.

Gazella 
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt. 

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan eller följande länk: gazel.la/1135. Ansvarig kontaktperson är Julia Minges.

Nya uppdrag och rekryteringar annonseras löpande på vår hemsida och genom att följa Gazella på Linkedin behåller du kontakten med oss, klicka dig vidare här.

Liknande jobb

Liknande jobb