Financial Controller till välrenommerat bolag

Rekryterare
Plats
Stockholm (Kommun) (SE)
Annonserat
den 16 augusti 2017
Stängs
den 15 september 2017
Kontakta
Julia  Minges
Anställningsform
Visstid
Arbetstid
Heltid

Financial Controller till välrenommerat bolag

Gazella söker nu en Financial Controller till ett internationellt bolag med kontor i centrala Stockholm. I din tjänst har du ansvar för finansiell rapportering för det svenska bolaget i koncernen. Du kommer bli en del av ett litet och sammansvetsat team som har en mycket central betydelse i bolaget. Detta är en fantastisk chans att få spela en central roll i ett bolag som är internationellt, expansivt och progressivt inom sin bransch. Tjänsten börjar som ett konsultuppdrag på cirka 15 månader och för rätt person finns god chans att fortsätta internt efter uppdragets slut. Vi söker en person som är tillgänglig för att påbörja uppdraget i mitten av oktober. Då vi kommer att intervjua kandidater löpande ber vi dig att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning 

  • Ansvara för att kontrollera den finansiella rapporteringen för det svenska dotterbolaget inom koncernen 
  • Delta i bokslutsarbetet samt rapportering 
  • Analysera befintliga arbetssätt med syfte att förbättra den nuvarande finansiella rapporteringen 
  • Presentera åtgärder och i samarbete med dina medarbetare förbättra rådande processer 
  • Säkerställa att redovisningen uppfyller krav och kvalitet samt vid behov föreslå konkreta förbättringsåtgärder  
  • Initiera, leda och slutföra ekonomirelaterade utvecklingsprojekt 

Erfarenhet 
Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande, har mycket goda kunskaper inom redovisning/bokföring och jobbat i minst två år med Financial Controlling på ett större bolag. Tidigare erfarenhet av arbete i internationell miljö är meriterande, men inget krav. Du har god förståelse för hela redovisningsprocessen och erfarenhet av allt från löpande bokföring till rapportering, bokslut och årsredovisningar. Vidare har du god vana av MS Office, med betoning på Excel. Du uttrycker dig mycket väl på både svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Personliga egenskaper 
Till denna tjänst letar vi efter en person som är driven, noggrann och lösningsorienterad. Du är också analytisk och genomför ditt arbete ansvarsfullt med hög kvalitet, både självständigt och i grupp. Vidare är du social och trivs i en roll med många kontaktytor, såväl externt som externt, och med din samarbetsvilliga attityd skapar du lätt goda relationer med nya personer du möter.

Gazella 
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan 
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan eller följande länk: gazel.la/1136. Ansvarig kontaktperson är Julia Minges.

Nya uppdrag och rekryteringar annonseras löpande på vår hemsida och genom att följa Gazella på Linkedin behåller du kontakten med oss, klicka dig vidare här

Liknande jobb

Liknande jobb