Ekonomiansvarig till Smart Media Agency

Plats
Stockholm
Annonserat
den 18 augusti 2017
Stängs
den 17 september 2017
Kontakta
Anna Berggren
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid
Verksamhetsområde
Privat sektor

Ekonomiansvarig till Smart Media Agency

Nu befinner vi oss i en stark tillväxtfas och därför söker vi en ekonomiansvarig!

Arbetsbeskrivning
Som ekonomiansvarig på Smart Media har du helhetsansvaret för vår ekonomi. Du sköter självständigt all ekonomihantering och även rapporteringen till vår VD.

Du ansvarar för månads och årsbokslut, moms- och skattedeklarationer, löpande bokföring, kund- och leverantörsreskontra samt löneadministration och utbetalningar.

Vårt kontor finns i trevliga lokaler på Riddargatan centralt i Stockholm.

Bakgrund
Vi söker dig som har arbetat flera år med redovisning och som trivs i en bred roll. Har du tidigare erfarenhet av konsultbranschen är det positivt, likaså är erfarenhet av att arbeta på ett mindre bolag meriterande. Du har akademisk examen eller motsvarande erfarenhet som är relevant för tjänsten. Du vill vara med och effektivisera, strukturera och bygga vår ekonomifunktion.

Som person ser vi att du är självgående och trygg samt trivs i en prestigelös miljö där du får arbeta med frihet under ansvar. Du är social med en öppen framtoning och har lätt för att prata med olika typer av människor. I ditt arbete är du noggrann, strukturerad och tycker om ordning & reda. Trivs du att arbeta i ett snabbrörligt företag med hög entreprenörsanda och som betonar delaktighet är du den vi söker!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Smart Media med SJR. Skicka in Din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Du söker tjänsten via www.sjr.se. Alla ansökningar och kontakter kommer att behandlas konfidentiellt. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Anna Berggren på telefon 070-471 59 16. Vi ser fram emot din ansökan!

Om Smart Media
Vi hjälper varumärken att skapa engagerande innehåll och leverera affärsresultat med kampanjer inom content marketing och native advertising. Vi erbjuder en skräddarsydd lösning av distributionskanaler inom print, webb, mobil, video, events och sociala medier. Innehållet levereras via vårt starka distributionsnätverk – där 20 av Europas ledande mediepartners ingår, samt via våra egna kanaler bestående av 210 ämnesspecifika, digitala sidor tillgängliga på sju olika marknader.

Smart Media finns i Stockholm, Zurich och Antwerpen och har idag cirka 70 anställda och omsätter 110 miljoner kr.

Läs gärna mer på http://smartmediaagency.com/company/

Liknande jobb

Liknande jobb