Bolagsjurist till Wasa Kredit

Rekryterare
Wasa Kredit
Plats
Stockholm
Annonserat
den 23 augusti 2017
Stängs
den 22 september 2017
Kontakta
Ulriikka Uittomäki
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Arbetsbeskrivning
Som jurist hos oss ger du juridisk rådgivning till bolagets samtliga funktioner och biträder bolaget i avtalsförhandlingar med samarbetspartners, leverantörer och kunder. Du driver och ansvarar självständigt för processer i domstol för bolagets räkning. Arbetet är varierande och omfattar ett flertal rättsområden med fokus på krediträtt, sakrätt, avtalsrätt och processrätt. Inom juristgruppen är vi idag tre personer.

Vem är du?
Du har en juristexamen och har antingen just avslutat din tingsmeritering eller har ett till två års arbetslivserfarenhet från advokatbyrå, finansbolag, bank eller liknande verksamhet.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss. Arbetet ställer höga krav på effektivitet, struktur och noggrannhet. Vi söker en person som är lösningsorienterad och serviceinriktad, som tar eget ansvar och vågar fatta beslut. Du ska ha hög integritet och en god kommunikativ förmåga.

Engagemang, tillit, professionalism och öppenhet är det som driver utveckling hos oss. I vår organisation leder återkoppling och uppföljning av dina prestationer affären framåt. Samma öppenhet som vårt starka varumärke står för strävar vi även efter internt. Mångfald värderas högt i vår verksamhet och vi lägger stort fokus på hälsa för att skapa balans mellan jobb och fritid.

Du erbjuds
Hos oss erbjuds du en utvecklande roll med kvalificerat juridiskt arbete på ett innovativt bolag där affären är i centrum. Vi erbjuder dig en trevlig arbetsplats i fina lokaler på Gärdet i Stockholm.

Då tjänsten ska tillsättas snarast, sker intervjuer löpande. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Jurek Rekrytering & Bemanning, Ulriikka Uittomäki, telefon: 0766 33 14 40. Välkommen med din ansökan innehållande cv och personligt brev, snarast via vår hemsida: www.jurek.se

Om verksamheten
Wasa Kredit AB är en del av länsförsäkringsgruppen. Vi erbjuder finansieringstjänster till företag som leasing, hyra och avbetalning samt lån, avbetalning och kortkrediter till privatpersoner. Vår affärsidé är att skapa mervärde för våra kunder och leverantörer genom att sälja finansieringstjänster samt bidra till ett starkt kunderbjudande för Länsförsäkringar.

Wasa Kredit har en kreditvolym om cirka 19 miljarder kronor fördelat på 250 000 avtal. Vi sitter i Stockholm med försäljningskontor i Göteborg, Malmö, Umeå, Växjö och Örebro.

Liknande jobb

Liknande jobb