Ekonomiassistent med inriktining på lön och HR-frågor, deltid 75%

Rekryterare
Plats
Göteborg
Annonserat
den 24 augusti 2017
Stängs
den 18 september 2017
Kontakta
Liza Dahlin
Arbetstid
Deltid

Ekonomiassistent med inriktining på lön och HR-frågor, deltid 75%

Arbetsbeskrivning
Som ekonomiassistent hos oss arbetar du i en bred roll med ekonomi, lön och HR-frågor. Löneadministrationen är outsourcad till ett annat bolag och ditt huvudområde kommer att vara att agera kontaktperson mot dem kring olika lönerelaterade ärenden. Du kommer även inneha rollen som Superuser i systemet. Vidare arbetar du med helheten inom leverantörsreskontra såsom scanning av fakturor, ankomstregistrering, kontering och definitivbokning, hantering av kontantkvitton samt löpande bokföring. Du arbetar i projektform och har mycket kontakt med både projektledare ute på byggarbetsplatser och med bolagets leverantörer. Du tillhör ett team på 3 personer där alla hjälps åt med allmänna kontorsuppgifter tex telefon- och posthantering.

Bakgrund
Vi tror att du som söker har erfarenhet inom ekonomi och lön/HR-frågor. För att trivas hos oss är du lugn, noggrann och strukturerad. Du är självgående och trivs att arbeta med frihet under ansvar. Du är serviceinriktad och har en god förmåga att kommunicera i såväl tal som skrift. Vidare är du prestigelös, trygg i dig själv, kommer gärna med idéer och är heller inte rädd för att be om hjälp när det behövs. Har du tidigare erfarenhet från byggbranschen är det meriterande och vi ser även positivt på om du har arbetat i projektform. Vi arbetar i Hogia och Kontek.

Om företaget
DAB Group AB är ett av Skandinaviens ledande företag inom tätskikt, gjutasfalt och betongrenoveringar. Vårt mål är att vara den perfekta partnern inom nyproduktion, underhåll och reparation av allmänna byggnadsverk. Vi arbetar i Sverige, Danmark och Norge. Huvudkontoret ligger i Göteborg med regionkontor i Stockholm, Arbrå, Helsingborg, Oslo och Roskilde. Den beräknade omsättningen för 2017 är ca 300 mkr med ca 180 anställda.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med SJR in Scandinavia AB (SJR). Urval och intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag, dock senast den 18 september 2017. För att söka tjänsten går du in på www.sjr.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vid frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Liza Dahlin på telefon: 031-333 54 77. Varmt välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb