Interim ekonomichef till telekombolag i tillväxt

Rekryterare
Gazella
Plats
Stockholm
Annonserat
den 25 augusti 2017
Stängs
den 24 september 2017
Kontakta
Sverker Nyman
Anställningsform
Visstid
Arbetstid
Heltid

Gazella söker nu en erfaren interim ekonomichef till ett telekombolag i tillväxt med kontor i centrala Stockholm. Vi söker en affärsorienterad och analytisk person med tidigare erfarenhet från en liknande roll. I uppdraget ingår ett övergripande ansvar för bolagets finansiella och legala rapportering samt ansvar för att utveckla och effektivisera ekonomiprocesser. Du kommer att ingå i bolagets ledningsgrupp och rapportera till VD och styrelse. Tjänsten ingår i Gazellas verksamhet för Interim Management. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning

  • Utföra budget- och prognosarbete
  • Ansvara för att utveckla mer affärsorienterade processer för ekonomisk styrning inom organisationen
  • Aktivt delta i ledningsgruppens arbete
  • Inneha ett övergripande ansvar för det operativa arbetet på ekonomifunktionen
  • Ansvara för bolagets finansiella och legala rapportering
  • Löpande analysera bolagets ekonomiska ställning

Erfarenhet
Vi söker dig med akademisk examen i företagsekonomi och gedigen erfarenhet från arbete inom ekonomistyrning samt utveckling av rutiner och arbetssätt. Du har erfarenhet av att initiera och leda förändringsprojekt, gärna inom ekonomifunktionen och dess processer. Vidare uttrycker du dig väl i både tal och skrift på såväl svenska som engelska samt har goda kunskaper i Excel.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är analytisk, driven och strukturerad. Som person är du kommunikativ, förtroendeingivande och har förmågan att få medarbetare att arbeta tillsammans mot ett gemensamt mål. Du trivs med att kombinera affärsnära arbete med mer övergripande strategisk analys.

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan eller följande länk: gazel.la/1137.

Ansvarig kontaktperson är Sverker Nyman. Besök gärna vår hemsida. Vill du se fler av våra jobb följ då Gazella på LinkedIn.

Liknande jobb

Liknande jobb