Törngren Magnell söker nyutexaminerade jurister till Bank & Finans

Rekryterare
Törngren Magnell
Plats
Stockholm
Annonserat
den 25 augusti 2017
Stängs
den 24 september 2017
Kontakta
Ulriikka Uittomäki
Kategori
Juridik
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vår marknadsledande Bank-och Finans-avdelning är under stark tillväxt och vi söker nu ytterligare skickliga medarbetare.

Arbetsbeskrivning
Du kommer primärt att arbeta med lånefinansiering i samband med förvärv av bolag och fastigheter samt med finansiering på kapitalmarknaden. Vidare kommer du att arbeta med frågor som rör finansiell reglering och omstruktureringar/insolvens och tillsammans med mer erfarna kollegor ge våra klienter professionell juridisk rådgivning. Många av våra uppdrag är gränsöverskridande och innebär samarbete med utländska advokatbyråer och klienter.

Vem är du?
Du är nyutexaminerad från juristlinjen alternativt i slutet av din tingstjänstgöring, med goda meriter. Du har hög social kompetens, förmåga att bygga förtroende och ett genuint intresse för bank- och finansjuridik. Du motiveras av utmaningar och av att utveckla din egen och andras juridiska kompetens. Andra viktiga egenskaper är att du är en prestigelös lagspelare, är stresstålig och att du har en stark drivkraft att leverera hög kvalitet.

Vårt arbete kräver mycket goda kunskaper i det engelska och svenska språket, både i tal och skrift.  

Du erbjuds
Vi erbjuder dig möjligheten att snabbt bli en värdefull medlem av vårt framgångsrika team med stora möjligheter till utveckling. Vårt låga ratio mellan biträdande jurister och delägare bidrar till en brant utvecklingskurva. Byråns storlek och struktur ger våra medarbetare möjlighet att tidigt ta ansvar och bidra på ett meningsfullt sätt, där du arbetar direkt mot klient. Ett resultat av vår struktur är att intern konkurrens bland medarbetare aldrig har varit ett problem - en sann laganda råder.

Vårt talangutvecklingsprogram, som bland annat fokuserar på individuellt mentorskap och handledning, bidrar till att lägga grunden till din långsiktiga karriärutveckling. Du deltar även i vårt interna utbildningsprogram med kurser i utvalda juridiska och affärsmässiga ämnen samt erbjuds att gå externa kurser och få individuell undervisning i juridisk engelska. Vi erbjuder dig en bra start på din karriär och en möjlighet att avancera i en atmosfär av expertis och professionalism.

Om verksamheten
​Advokatfirman Törngren Magnell är en ledande svensk advokatfirma med fokus på transaktionsrådgivning och affärsjuridik.

Tack vare vår erfarenhet kan vi erbjuda våra klienter affärsförståelse, proaktivitet och engagemang. Tillsammans med vår juridiska spetskompetens leder det till trygghet och väl genomförda affärer. Vi ser alltid till att en eller flera delägare är aktivt engagerade i varje ärende.

Vi bygger långsiktiga relationer. Vi tror också att ett ”true partnership” mellan talangfulla och dedikerade jurister utgör rätt grund för att på bästa sätt kunna bistå våra klienter med rätt expertis i varje situation.

En vänlig och sund arbetsmiljö har kännetecknat Törngren Magnell sedan starten. Vi behandlar våra kollegor med respekt, och är stolta över vår företagskultur.

Är detta din nästa utmaning?
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ulriikka Uittomäki på Jurek Rekrytering & Bemanning, telefon 0766331440. Ansökan sker via www.jurek.se och ska innehålla CV, personligt brev samt betygskopior från universitetet.  Urval och intervjuer sker löpande, varför vi emotser din ansökan snarast.

Liknande jobb

Liknande jobb