VD till British MotorGroup; Landrover och Jaguar

Plats
Stockholm
Annonserat
den 29 augusti 2017
Stängs
den 24 september 2017
Kontakta
Stina Nord
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Om uppdraget:
Som VD är du ansvarig för British MotorGroup Sverige med fokus Stockholmsområdet. Det är du som kommer ta BMG till nästa nivå och skapar förutsättningar för en rejäl ökad tillväxt och försäljning i regionen.

Huvudsakliga ansvarsområden: 

  • Implementera strategi i de av BMG A/S beslutade fokusområden.
  • Coacha och stödja cheferna på respektive site i försäljning och ledarskap. Säkerställa en ändamålsenlig organisation med försäljningsdrivna, kundorienterade och motiverade medarbetare.
  • Ta tillvara framtagna kampanjer och anpassa dessa till den svenska marknaden.
  • Ansvara för den lokala marknadsföringen och PR/events
  •  BMG är ett starkt KPI-drivet bolag; med utgångspunkt utifrån 3 årsplan skapar du din strategi och taktik för att nå uppsatta mål för den svenska marknaden.
  • På längre sikt, när förutsättningar och möjligheter finns för ytterligare nyetableringar, ansvarar du för analys och förberedande av beslutsunderlag och därefter implementering av planer.

Vem är du?
Vi söker dig som har arbetat inom bilindustrin och med premiumbrand, gärna i etableringsfas. Du har god kännedom om Stockholmsmarknaden och har arbetat med försäljning mot företag och privatpersoner. Ditt affärsmannaskap är av mycket stor vikt, och du har lång erfarenhet av lyckade förhandlingar. Det är positivt om du har erfarenhet av leasingaffärer.

Du är en stark ledare som förstår att resultat och framgång är ett teamarbete, är snar till beslut och har handlingskraft. Du har en förmåga att inkludera och få människor att samverka. Du arbetar aktivt och nära med dina chefer i uppföljning för att nå målen.

Din förmåga och vilja att tänka nytt och utveckla bolaget är av största vikt och du ser gärna nya möjligheter till försäljning. Din framtoning är representativ och seriös.

Du kommer att rapportera till en dansk chef, har du erfarenhet av nordisk företagskultur är det meriterande. Givetvis är du en mycket god kommunikatör, i både svenska och engelska och i både tal och skrift.

Läs mer om British MotorGrop på britishmotorgroup

Intresserad?
Varmt välkommen att söka detta spännande uppdrag. Om du har några frågor så besvaras de gärna av Stina Nord 073-654 52 57 och Fredrika Schartau 070-510 71 30.

Sista ansökningsdag är 2017-09-24. Återkom gärna med din ansökan snarast då intervjuar och urval kommer att ske löpande.

Liknande jobb

Liknande jobb