Business Developer till Unilabs AB

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 31 augusti 2017
Stängs
den 30 september 2017
Kontakta
Jan Berkö
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Unilabs befinner sig i en förändrings- och utvecklingsresa som tydligt syftar till att företaget ska ligga i framkant och vara det naturliga valet för befintliga och nya kunder. Utvecklingen på marknaden går snabbt och med ambitionen att alltid ligga i framkant är den nyinrättade rollen som Business Developer är en viktig satsning för företaget.

I rollen som Business Developer kommer du leda arbetet på både sälj- och marknadsavdelningen. Ditt affärsmässiga förhållningssätt är karaktäriserande för dig och du har ett genuint intresse för att förstå kundernas behov och utveckla produkter och erbjudanden kontinuerligt.

Du kommer att verka mot många kontaktytor både internt externt och i rollen ingår att direkt coacha, leda och motivera en grupp av totalt sju personer. Vi önskar därför att du tidigare lett team generellt och säljteam specifikt, samt har god erfarenhet av att jobba tvärfunktionellt.

Mångårig erfarenhet och dokumenterat goda resultat från att själv driva affärsutveckling på strategisk nivå är ett krav. Vidare behöver du ha god insikt gällande den digitala utvecklingen och på djupet förstår vikten av att se möjligheterna med ny teknik.

Som person är du prestigelös, karismatisk och kommunikativ med förmågan att ta dig fram till, och påverka individer på alla nivåer i en organisation. Att vilja vara på fältet för att förstå och anpassa dig efter kundernas behov och ständigt vårda och utveckla ditt kontaktnät är en självklarhet för dig. Du brinner för att få med dig dina medarbetare på resan för att nå ut till marknaden med nuvarande och framtida koncept.

Du har relevant utbildning på universitets- eller högskolenivå.

Framförallt tror vi att du vill vara med och göra skillnad för Unilabs för att vi skall vara lika framgångsrika i framtiden som idag. Passionen och engagemanget för att lyckas med detta kommer vara avgörande i valet av rätt person.

Placering: Solna, Råsundavägen 12

Vi samarbetar med Bohmans Nätverk i denna rekrytering. För mer information kontakta gärna Jan Berkö jan.berko@bohmans.com 073-626 30 43.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om verksamheten
Unilabs AB är en av de ledande aktörerna på diagnostikmarknaden i Europa och är specialister på tjänster inom laboratoriemedicin och radiologi. Sverige är Unilabs tredje största marknad och utgör bolagets ursprung. Idag finns verksamhet i 12 länder i Europa; Sverige, Norge, Danmark, Finland, Storbritannien, Frankrike, Slovakien, Tjeckien, Schweiz, Italien, Spanien och Portugal, samt även i Peru i Sydamerika. Unilabs i Sverige ingår i Unilabs-gruppen med över 5000 medarbetare i Europa.

Verksamheten i Sverige med ca 860 medarbetare bedrivs vid ett flertal sjukhus, närakuter, fristående mottagningar och på primärvårdscentraler i Stockholm, Sörmland, Västra Götaland, Malmö och Luleå. Företagets kunder är privata och offentliga hälso-sjukvårdsenheter såsom sjukhus, vårdcentraler, läkare, hälsovårdsföretag, försäkringsbolag och läkemedelsindustrin.

Liknande jobb

Liknande jobb