UC söker Junior Produktspecialist Utland

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 4 september 2017
Stängs
den 3 oktober 2017
Kontakta
Linda Marcus
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

UC söker Junior Produktspecialist Utland

Är du i början av din karriär och trivs i en bred roll med många kontaktytor i en internationell miljö? Är du dessutom en driven och nyfiken person med höga ambitioner är det kanske just dig vi söker?! På UC finns det stor potential att växa och utvecklas inom företaget. 

Tjänsten
I tjänsten som Junior Produktspecialist Utland ingår att vara specialist på leveranserna för kreditupplysningar och därmed kunna våra olika tjänster och dess innehåll samt att bli expert på informationen i UC:s upplysningar. Du arbetar övergripande med hur vår information är beskaffad och betydelsen av informationen vid kreditgivning och detaljer kring källor, lagring, presentationer etc. Tillsammans med Produktägare för området bidrar du till att vi har marknadens bästa tjänster. Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Ansvara för den dagliga förvaltningen såsom beställningar, leveranser och svar på frågor från kund kring utländsk kreditinformation
  • Ansvara för den dagliga second line supporten, samt stötta säljavdelningen vid t.ex kundbesök
  • Kravställning och test vid förvaltning, vidareutveckling och inom projekt
  • Hjälpa till att hålla dokumentationen samt marknadsmaterial uppdaterat

Lämplig bakgrund 
Vi ser gärna att du är i början av din karriär eller nyutexaminerad från högskola/universitet, gärna inom ekonomi, IT eller liknande.  

Som produktspecialist arbetar du nära kunder och säljare, men även mot våra IT-leverantörer samt internationella leverantörer. Vi söker därmed en prestigelös person som trivs med att ha många kontaktytor, att lösa problem och som alltid håller en hög servicenivå mot kunder och kollegor. Egenskaper vi värdesätter:

  • Självgående och engagerad för att ta till sig relevant kunskap gällande kund/produkt/marknad
  • Initiativtagande och flexibel samt förmåga att själv prioritera arbetsuppgifter
  • Analytisk förmåga för att förstå kundens behov och beroende i lösningen
  • Relationsskapande och serviceminded för att kunna hantera interna och externa kontakter
  • Flytande kunskaper i engelska i såväl tal som skrift är ett krav

Känner du igen dig i våra värderingar: Värdeskapande, Ansvarsfulla och Passionerade? Vill du vara med på en tillväxt och moderniseringsresa av ett väletablerat och starkt varumärke? I så fall är du kanske en av våra nya medarbetare!

Intresserad?
UC samarbetar med rekryteringsföretaget SW i denna rekryteringsprocess. Vid frågor rörande tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Linda Marcus 08/407 55 51. Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!

UC AB är Sveriges ledande affärs- och kreditupplysningsföretag. I koncernen ingår även dotterbolagen UC allabolag AB, UC Affärsfakta AB, UC Aktieadministration AB, UC Marknadsinformation AB och UC Bostadsvärdering AB. UC ägs av de svenska affärsbankerna och våra cirka 300 medarbetare finns i Stockholm, Göteborg och Malmö. Med hjälp av marknadens mest kompletta kreditupplysningar, unika analyser och effektiva lösningar brinner vi för att hjälpa våra kunder att fatta säkra affärsbeslut och utveckla lönsamma kundrelationer. Idag används UCs tjänster av såväl små som stora företag inom många olika branscher, offentlig sektor samt av privatpersoner. Vår vision innebär att vara delaktig i alla de affärsbeslut som fattas på den nordiska marknaden.

Liknande jobb

Liknande jobb