Serstech söker VD med internationell försäljningserfarenhet

Rekryterare
Plats
Lund
Annonserat
den 5 september 2017
Stängs
den 24 september 2017
Kontakta
Sofie von Homeyer
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

VD med internationell försäljningserfarenhet

Serstech har sina kunder inom verksamheter som tull, polis, militär och fängelser. Vi söker dig som vill anta utmaningen att driva och ansvara för bolagets spännande utvecklingsresa och göra det bästa av de möjligheter som finns på den internationella marknaden. 

Ansvarsområden
Den primära uppgiften för VD är att prioritera försäljning genom att utveckla den nordiska och internationella marknaden. Tjänsten har fokus på att identifiera, utvärdera och förhandla med befintliga och nya samarbetspartners med rätt lokal förankring och kontaktnät - nyckeln till att kunna genomföra planerad expansion.

Du ansvarar för att driva ledningsgruppen, ta fram och säkerställa genomförande av affärsplaner för att nå uppsatta lönsamhetsmål och operativt resultat. Genom att ta till vara marknadens möjligheter, skapa nära relationer med kunder och medarbetare samt inspirera och utmana driver du utvecklingen framåt. Ditt team består av försäljning, R&D, applikationsexperter samt administrativ personal, totalt 13 personer. Du rapporterar till styrelsen.

Din Profil
Du har akademisk examen, gillar kundkontakt, har förhandlingsvana och erfarenhet av teknisk försäljning i en internationell miljö. Du är öppen för möjligheter samt tycker om att driva utveckling, förbättring och effektivisering av verksamheter. Du är affärsmässig, har stark egen drivkraft och är trygg i dig själv samt har ett tydligt sätt att kommunicera. Du är en erfaren ledare och trivs med nära samverkan med andra för att uppnå bästa möjliga resultat. Du har överblick, är strukturerad, analytisk och kan prioritera. Du kommunicerar utan problem på engelska i tal och skrift.

Övriga språk och erfarenhet av säkerhetsbranschen är meriterande.

Tjänsten innebär resor över världen, ca 60 dagar/år, så det är viktigt det fungerar med din privata situation.

Om du känner att du passar i beskrivningen av denna VD-tjänst, en både strategisk och operativ roll, är du mycket välkommen med din ansökan. Kanske blir detta din första VD-roll?

Om företaget
Serstech AB skapar medvetande om kemikalier genom att kombinera mätdata från en handhållen Raman-spektrometer, Serstech Indicator, med en säker systemlösning, ChemDash. Den användar-vänliga lösningen identifierar, hanterar och analyserar kemikalier som kan påverka säkerheten i samhället - kemikalier som finns i t ex sprängämnen, explosiver och narkotika. Distributörer och partners är spridda världen över. Serstechs huvudkontor ligger i Lund, tillverkning sker i Sverige. Serstech är noterat på Nasdaq First North. Läs gärna mer på www.serstech.com.

Placering
Lund

Kontakt
Rekryteringsansvarig; CHEFSpoolen, Sofie von Homeyer, tel. 0709-24 87 98

Ansökan
Urval sker löpande, så ansök gärna omgående dock senast 24 september 2017.

Liknande jobb

Liknande jobb