Business Controller till trivsamt bolag i förändring

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 5 september 2017
Stängs
den 4 oktober 2017
Kontakta
Gustav Krieger
Anställningsform
Visstid
Arbetstid
Heltid

Gazella söker nu en Business Controller till ett mycket välrenommerat bolag med stort fokus på sina medarbetare. I denna roll kommer du att arbeta i ett bolag med stora flöden och dina arbetsuppgifter kommer att kretsa kring prognoser och analyser av verksamheten. Fokus ligger på kostnadskontroll och projektuppföljning. Du kommer att arbeta i ett team tillsammans med fem andra controllers med nära kontakt till verksamheten som genomgår strukturella och systemmässiga förändringar. Bolaget är baserat i Stockholm, men vissa resor inom Sverige ingår i tjänsten. Tjänsten är ett Interimsuppdrag på 6 månader, med chans till förlängning. Tillträde önskas senast ske under oktober månad. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning

  • Delta i investeringsuppföljningar
  • Utföra ad-hoc-analyser och delta i projekt för vidareutveckling av system, rutiner och processer inom den finansiella rapporteringen
  • Vara drivande i den löpande affärsplaneringen
  • Löpande arbeta med budget och prognos

Erfarenhet
Vi söker dig med en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och med minst fem års erfarenhet av controlling. Tidigare erfarenhet från komplexa systemuppställningar är meriterande. Vidare söker vi dig med mycket goda kunskaper i Microsoft Office-paketet, med betoning på Excel. Du är flytande i svenska och engelska, i såväl tal som i skrift.  

Personliga egenskaper
Som person är du driven, analytisk och initiativtagande. Du är social, jobbar bra i grupp och värderar ett gott samarbete med kollegor högt. Vidare är du självständig och trivs med en analytisk roll samt har förmågan att översätta siffror till idéer.

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via följande länk: gazel.la/2172. Ansvarig kontaktperson är Gustav Krieger.

Nya uppdrag och rekryteringar annonseras löpande på vår hemsida och genom att följa Gazella på Linkedin behåller du kontakten med oss, klicka dig vidare här.

Liknande jobb

Liknande jobb