Ekonom med helhetsansvar till Fyrvent

Rekryterare
Plats
Göteborg
Annonserat
den 6 september 2017
Stängs
den 27 september 2017
Kontakta
Helena Bengtsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Fyrvent AB är ett litet familjeföretag med lång erfarenhet av att arbeta inom ventilation. Vi erbjuder en rad tjänster inom ventilationsinstallation i och runt Göteborg och arbetar mot många typer av anläggningar, allt från skolor och sjukhus till industriella byggnader.

Ekonom med helhetsansvar till Fyrvent

Vår nuvarande ekonom och klippa kommer att gå i pension till våren och vi söker nu hans efterträdare!

Arbetsbeskrivning
Detta är en bred roll där du som ekonom arbetar med löpande bokföring, fakturering, skatt och moms samt löneadministration. Du arbetar även med projektredovisning och kommer vara mycket delaktig i prissättning och offerering av uppdrag. Vidare ansvarar du för våra försäkringar och avtal samt har kontakt med våra revisorer. En del kundkontakt ingår i ditt arbete, detta då vi hjälps åt med att svara i telefon och ta emot beställningar.

Våra lokaler och vår verkstad finns i Gamlestaden. Vi är 16 medarbetare på Fyrvent, varav fem är delägare i företaget.

Bakgrund
Vi ser att du som söker har flera års erfarenhet av arbete med ekonomi och känner dig trygg i din roll. Du har troligen arbetat på ett mindre bolag innan och har du tidigare arbetserfarenhet från byggbranschen är det ett stort plus. Har du även vana av projektredovisning är det positivt.

Som person är du driftig och självgående och har lätt för att planera din egen dag och driva ditt arbete framåt. Du har en stor ansvarskänsla och är noggrann med ett strukturerat arbetssätt. Vidare är du flexibel med en öppen framtoning och är intresserad av att lära känna och bli delaktig i vår verksamhet. Du ser dig även som en trygg person med lite skinn på näsan. Trivs du att arbeta i en prestigelös och jordnära miljö i en verksamhetsnära roll är du den vi söker!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med SJR in Scandinavia AB (SJR). Skicka in din ansökan senast den 27:e september. För att söka tjänsten går du in på www.sjr.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Helena Bengtsson om du har några frågor på telefon 031-333 54 85. Varmt välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb