VD till marknadsledande konsultbolag inom bygg-och entreprenadbranschen

Rekryterare
Plats
Göteborg eller Stockholm
Annonserat
den 11 september 2017
Stängs
den 24 september 2017
Kontakta
Daniel Ågren
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Företaget är ledande inom sin nisch och ingår i en större koncern.

Som VD för det svenska bolaget har du helhetsansvar för ett fyrtiotal medarbetare och rapporterar till styrelsen. Du arbetar även aktivt med rekrytering, marknadsfrågor och kundkontakter samt stöttar och coachar medarbetarna för att uppnå mål och resultat.

Det övergripande målet för rollen är att säkerställa och fortsätta att utveckla bolagets position på marknaden. Viktiga fokusområden är fortsatt långsiktig tillväxt, hög kundnöjdhet, god personalnöjdhet och rätt paketerat tjänsteutbud.

En framgångsfaktor i branschen de kommande åren är att rekrytera, behålla och attrahera kunnig och engagerad personal. Du utgår ifrån Stockholm eller Göteborg och förväntas resa ca 4-6 dagar per månad, främst inom Sverige och till bolagets lokala kontor.

Du är en erfaren ledare, gärna med sälj och marknadsbakgrund från bygg/entreprenad/konsultbranschen och har akademisk utbildning inom byggteknik eller liknande.

Du är en självgående, strukturerad, engagerad och coachande ledare. Meriterande är om du tidigare varit VD men det är inget krav. Du har även erfarenhet av varumärkesbyggande, employer branding och rekrytering samt har goda ekonomiska kunskaper.

Processen genomförs med sekretess. Ytterligare information om bolaget ges vid intervju med valda kandidater.

Välkommen med din ansökan, CV och personligt brev på www.maquire.se senast den 24 september. Vid frågor, kontakta Daniel Ågren 0735-19 40 50.

Liknande jobb

Liknande jobb