Analytiker Capital Markets till Cushman & Wakefield

Plats
Malmö, Göteborg, Stockholm
Annonserat
den 13 september 2017
Stängs
den 12 oktober 2017
Kontakta
Ola Everhed
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Till Cushman & Wakefield söker vi nu tre drivna talanger till orterna Malmö, Göteborg och Stockholm. Välkommen att söka dig till en global fastighetsrådgivare!

Om tjänsten
Vill du arbeta i ett internationellt företag med stort fokus på kundrelationer och affärer? Nu har du chansen att bli en del av Cushman & Wakefield expansion i Sverige. Som Analytiker inom Capital Markets kommer du att ingå i ett mycket kompetent finansteam. Här arbetar vi av förtroende för våra kunder och vill kunna erbjuda dem de bästa talangerna med stor utvecklingspotential. Tjänsterna är heltidstjänster med placering på huvudkontoren på respektive ort.

Arbetsuppgifter

  • Strategisk och operativ finansieringsrådgivning till fastighetsbolag
  • Analysera valuta-, ränte- och refinansieringsrisker
  • Insamling och analys av information samt med att skapa skriftligt presentationsmaterial
  • Delta i klientmöten samt att genomföra visningar av fastigheter
  • Hantera frågeställningar rörande fastighetsbolags finansverksamhet

Profil och Kvalifikationer

  • Civilekonom eller civilingenjör eller motsvarande utbildning från högskola/universitet med intresse för finans
  • Troligen 0-3 års erfarenhet från bank-, fastighets- eller finansbolag men annan bakgrund kan vara aktuell
  • Kunskaper och kontaktytor inom treasury-, corporate finance och fastighetsbranschen är meriterande
  • God förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift; såväl som på svenska som på engelska
  • Mycket goda kunskaper i MS Excel

Din ansökan
Vill du bli en del av en framgångsrik global koncern? Välkommen att söka tjänsten via www.boardtalk.se. Frågor besvaras av ansvarig rekryteringskonsult Ola Everhed (070-790 01 06) eller Emma Östlund (070-790 88 36). Urval och intervjuer kommer att ske löpande varför vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Om Cushman & Wakefield
Cushman & Wakefield är en världsledande leverantör av kommersiella fastighetsrådgivningstjänster, som hjälper kunder att förändra människors sätt att arbeta, handla och leva. Företagets 45 000 anställda i mer än 70 länder erbjuder djup lokal och global marknadskunskap som skapar betydande värde för hyresgäster och investerare runt om i världen. Cushman & Wakefield är bland de största kommersiella fastighetstjänsteföretagen med en omsättning på över 6 miljarder USD och ett tjänsteutbud som omfattar uthyrning, asset management, capital markets, facility management (under varumärket C&W Services), globala hyresgästtjänster, investment management (under varumärket DTZ Investors), projekt- och utvecklingstjänster, hyresgästrepresentation och värdering & rådgivning. 2017 firar Cushman & Wakefield 100-årsjubileum. I 100 år har vi hjälpt våra uppdragsgivare att omsätta affärsidéer i handling.

I Sverige finns cirka 75 anställda inom verksamhetsområdena Capital Markets, Corporate Finance, Valuation & Advisory, Occupier Services, Retail Services, Agency Leasing samt Research. Cushman & Wakefield har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Norrköping.

Läs mer på cushmanwakefield.se

Liknande jobb

Liknande jobb