Biträdande Projektchef Helsingborg - Projekt för miljarder

Rekryterare
Region Skåne
Plats
Helsingborg
Annonserat
den 7 december 2017
Stängs
den 31 januari 2018
Kontakta
Annika Loberg
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Gör skillnad - Varje dag
Regionfastigheter är en del av Region Skåne med uppdrag att ansvara för ägande och utveckling av Regionens ägda och förhyrda fastigheter. Regionfastigheter har ett tydligt verksamhetsfokus och skapar goda förutsättningar för framtidens sjukvård. Region Skåne genomför just nu de största satsningarna någonsin på sjukhusområdena i Helsingborg, Malmö, Lund och Ängelholm. Målet är bättre vård och arbetsmiljö med sjukhus som är väl rustade för att möta framtidens krav.

Tjänsten 
Regionfastigheter genomför för tillfället mångmiljardinvesteringar och det väntar ett flertal spännande projekt framöver. Vi är därför i behov av förstärkning och söker en biträdande projektchef till Helsingborg.

Våra projekt är stora, komplexa och både byggnads- och installationstekniskt avancerade. Som biträdande projektchef har du en central roll i verksamheten då du ansvarar för samordning och koordinering av samtliga projekt i Helsingborg. Du har en ledande och koordinerande funktion för både byggprojekt och projektstab, samt driver något delprojekt själv. Då det är en ny tjänst finns det utrymme att påverka dess utformning.

Dina arbetsuppgifter   

 • Ansvarig för koordinering och samordning av samtliga projekt inom Nya Sjukhusområdet Helsingborg NSH
 • Arbeta tillsammans med projektchefen som stöd och avlastning i olika sammanhang
 • Övergripande ansvarig för projektgemensamma resurser inom bland annat kvalitet, risk, arbetsmiljö, miljö, informationshantering och tid.
 • Stöttning/mentorskap till projektledarna
 • Ansvara för och leda något delprojekt själv

Kvalifikationer

 • Mångårig erfarenhet inom branschen
 • Drivit stora komplexa projekt i en högre befattning
 • Erfarenhet av personalansvar är meriterande
 • Meriterande med erfarenhet från beställarsidan
 • Erfarenhet från roll med täta kundkontakter
 • Meriterande med erfarenhet av verksamhetsutveckling
 • Civilingenjörsutbildning, väg- och vattenbyggnad eller motsvarande kompetens
 • Erfarenhet av ledningsgruppsarbete är meriterande

Personliga egenskaper 
Du är en person med naturliga ledaregenskaper och god samarbetsförmåga. Du är initiativtagande, arbetar strukturerat och uppskattar ett föränderligt arbete som erbjuder nya utmaningar.

Region Skånes värdegrund är central i organisationen och genomsyrar det dagliga arbetet. För att trivas i rollen som biträdande projektchef hos oss är du en värderingsdriven person som vill arbeta efter våra värdeord: Välkomnande, Drivande, Omtanke och Respekt.

Ansökan
Om du tycker att tjänsten som biträdande projektchef i Helsingborg passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar Region Skåne med Fasticon Kompetens AB

För att söka tjänsten, registrera din cv på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. 
Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är den 7 januari 2018.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Annika Loberg på 070 - 989 50 13.

 Fasticon Kompetens är ledande konsulter specialiserade på kompetensförsörjning inom fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn.