Redovisningsassistent till forskningsinstitut

Rekryterare
SJR
Plats
Stockholm
Annonserat
den 11 januari 2018
Stängs
den 10 februari 2018
Kontakta
Gustav Kendel
Arbetstid
Heltid

Redovisningsassistent till forskningsinstitut

Detta är jobbet för dig som har erfarenhet av arbete med redovisning, och som vill arbeta med kompetenta kollegor i en snabbrörlig miljö!

Om tjänsten
SJR söker nu för kunds räkning en redovisningsassistent som främst kommer att arbeta med

  • -att ansvara för företagets reseräkningar
  • -registervård
  • -löpande redovisning
  • -att ta fram underlag till finansiärer
  • -andra ad-hoc uppgifter som kan uppkomma på en redovisningsavdelning

Du kommer med ditt engagemang att utgöra en välkommen avlastning till fem controllers i teamet.

Vår kund är ett framstående forskningsinstitut, och du kommer att få arbeta tillsammans med kompetenta kollegor i en innovativ och snabbrörlig miljö.

Arbetsplatsen är belägen i Kista i nordvästra Stockholm.  

Lämplig bakgrund
Vi tror att du som söker har arbetat något år inom redovisning, alternativt har en utbildning inom detta på gymnasie-, YH- eller högskolenivå. Det viktiga är att du har en god förståelse för det ekonomiska flödet och snabbt kan sätta dig in i arbetsuppgifterna.

Som person tror vi att du är noggrann och har god social förmåga samt skinn på näsan. Du trivs i ett högt tempo och är bra på att prioritera.

Vi ser fram emot din ansökan!  

Viktig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag via SJR med start omgående, och som pågår till 2018-08-31. Därefter kan möjlighet till förlängning finnas. Tjänsten är på 75 % och arbetstiderna är dagtid. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Gustav Kendel på 076-647 16 45. 

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.

Liknande jobb

Liknande jobb