Alandia Försäkring söker Channel Sales Manager

Plats
Stockholm, Helsingfors eller Mariehamn
Annonserat
den 12 januari 2018
Stängs
den 4 februari 2018
Kontakta
Robert Rostedt
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Är du driven och vill jobba med att skapa affär? Trivs du med att utveckla relationer? Har du erfarenhet av att jobba med digitalisering? Alandia Försäkring är en dynamisk och växande försäkringsgrupp och vi söker nu till vår Fritidsbåtsavdelning en ordinarie

CHANNEL SALES MANAGER

Vi söker en driven och nytänkande Channel Sales Manager med huvudfokus på digitala samarbeten. Du kommer att ansvara för försäljningen i online- och partnerkanalerna inom Norden. Våra partners består av mäklare, banker, försäkringsbolag, båthandlare, jämförelsesajter och andra nya aktörer. Du driver aktiviteter vid etablering av nya partnersamarbeten, utvärderar befintliga samarbeten och följer upp affärsverksamheten i partnerportföljen.

Vi tror att du har erfarenhet av säljarbete exempelvis som Key account manager eller liknande. Du trivs med att skapa goda relationer och har ett gott affärssinne. Du är en god kommunikatör både muntligt och skriftligt och behärskar svenska och engelska flytande. Kunskaper i finska är meriterande.

Placeringsorten är vid något av våra kontor i Stockholm, Helsingfors eller Mariehamn. En del resande ingår i arbetet.

Alandia Försäkring är en växande försäkringsgrupp där fritidsbåtsförsäkring och marinförsäkring är centrala verksamhetsområden. Vi bygger tillsammans Nordens bästa båtförsäkringsbolag. Vi erbjuder ett omväxlande arbete där vi bygger upp nya samarbeten och olika digitala lösningar. Vi har korta beslutsvägar och jobbar dynamiskt.

Om företaget
Alandia Försäkring är en åländsk försäkringsgrupp, som är inriktad på marin- och fritidsbåtförsäkring samt liv- och pensionsförsäkring. Gruppen har cirka 130 anställda. Mera information finns på www.alandia.se

Närmare upplysningar om jobbet får du av vår chef för kundrelationer Robert Rostedt, telefon +358 20 52 52 541. Skicka gärna din ansökan med CV redan idag till rekrytering@alandia.com. Sista ansökningsdagen är den 4 februari 2018.

Liknande jobb

Liknande jobb