Key Account Manager till Panasonic

Plats
Stockholm
Annonserat
den 25 januari 2018
Stängs
den 24 februari 2018
Ref:
SE - 12172
Kontakta
Magnus Wigernäs
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Driven och teknikorienterad affärsutvecklare

Vi erbjuder en utmanande försäljningsroll som ska bearbeta husbyggare / hustillverkare och installatörer inom Stockholm / Mälardalen med ett starkt varumärke i ryggen.

Position
Vi söker nu en driven Key Account Manager till Panasonic Heating & Cooling solutions http://www.aircon.panasonic.eu/SE_sv/ med Stockholmsregionen och Mellansverige som arbetsområde. Du kommer att vara med och starta upp och utveckla ett nytt segment inom bolagets försäljningsstrategi med fokus på att stärka positionen på marknaden av luft-vattenvärmepumpar och luftvärmepumpar.

Som Key Account Manager kommer du att ansvara för strategi och försäljning direkt mot husbyggare / hustillverkare och installatörer inom ditt geografiska område med ett starkt varumärke i ryggen. Du driver självständigt säljprocessen och ansvar för hela affären från nätverkande och bearbetning av kunder till förhandlingar, avtal och uppföljning. Du kommer i huvudsak att identifiera och utveckla nya affärsmöjligheter inom husbyggarindustrin och skapa långsiktiga och ömsesidigt lönsamma relationer. Du är placerad på Panasonics huvudkontor i södra Stockholm och förväntas tillbringa cirka 3-4 dagar per vecka ute på fältet, möjlighet finns att jobba från hemmakontor.

Vi söker dig med erfarenhet av teknisk försäljning, god affärsförståelse och hög egen drivkraft att skapa resultat. Tidigare erfarenhet att jobba mot hustillverkare, bygg, byggentreprenörer, alternativt erfarenhet av värmepumpsbranschen ses som meriterande, dock läggs stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Du är en god kommunikatör med förmågan att utveckla långsiktiga relationer.

Välkommen att skicka in CV och personligt brev via www.mercuriurval.se (ref SE-12172). Vi utvärderar ansökningarna löpande. Vid eventuella frågor kontakta Magnus Wigernäs, konsult på Mercuri Urval på 070 928 26 66 eller magnus.wigernas@mercuriurval.com.

Om företaget
Ända sedan företaget grundades 1918 har vi på Panasonic gjort livet lättare för sina kunder genom att sätta människan i centrum. Med sin innovativa elektronik som bas, kommer Panasonic även i framtiden att producera ett brett utbud av produkter, system och tjänster, från hemelektronik till industrimaskiner. Inom olika områden som till exempel hushåll, samhälle, företag, resor och fordon, kommer de fortsätta att arbeta hårt för att skapa en bättre levnadsstandard, och hjälpa till att förverkliga "Ett bättre liv, en bättre värld" för varje enskild kund. Panasonic jobbar aktivt med sustainability och är det mest gröna elektronikbolaget  i världen, och är bland annat ledande i skapandet av Fujisawa Sustainable Smart Town http://fujisawasst.com/EN/.

Panasonic Nordic bedriver sin verksamhet i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Island. Den nordiska organisationen har cirka 80 medarbetare och huvudkontoret är beläget i Stockholm. Panasonic Nordic etablerades 2003 (Sverige, Norge och Danmark), Finland (Konsumentdelen anslöt 2006).

www.panasonic.com/se/

Liknande jobb

Liknande jobb