Affärsområdeschef administrativ förvaltning till HSB Norr

Rekryterare
HSB Norr
Plats
Norrbottens län, Västerbottens län
Annonserat
den 9 februari 2018
Stängs
den 18 mars 2018
Ref:
38115
Kontakta
Inger Sundgren
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

I rollen som affärsområdeschef ansvarar du för att leda och utveckla affärsområdet som består av ett åttiotal medarbetare fördelade i de fyra områdena Fastighetsekonomi, Kundservice, Kundansvariga och Förvaltare samt Projektledare för om- och tillbyggnad. Tillsammans med ledningsgruppen förväntas du även aktivt verka för den strategiska utvecklingen och att HSB Norr utvecklas positivt enligt uppsatta mål. Som Affärsområdeschef rapporterar du till VD för HSB Norr.

Vår bestämda uppfattning är att trivsel är en av de viktigaste källorna till effektivitet. Det är därför viktigt att du om chef ständigt arbeta utifrån HSB:s värdegrunder (ETHOS), riktlinjer och policys. Du ansvarar för att utveckla affärsområdet och dess medarbetare för att därigenom erbjuda en välkomnande och positiv arbetsmiljö som präglas av hög kompetens och stort engagemang.

Ansvaret besår av

  • Personalansvar med daglig coachning och kontakt med Teamcheferna inom administrativ förvaltning.
  • Budget- och resultatansvar för affärsområdets verksamhet.
  • Aktivt analysera affärsområdets verksamhet samt ekonomiska läge och arbeta med ständiga förbättringar.
  • Övergripande ansvar försäljning av tjänster inom affärsområdet samt i vissa fall medverka vid affärsförhandlingar med våra kunder.
  • Tillsammans med Teamchefer ansvara för att utveckla kundnöjdheten och vår kundservice i syfte att skapa en bra relation med våra kunder/intressenter.
  • Projektansvarig inom egen verksamhet samt medverkan i gemensamma HSB projekt och nätverk.
  • Ansvar för utveckling av affärsområdet analysverktyg och dess IT system.

Vem är du?
Vi söker en erfaren, trygg och prestigelös ledare med gedigen erfarenhet av att utveckla medarbetare och verksamhet. Som person du är kommunikativ, lyhörd och har positiv energi. Du leder ditt team med trygghet, tydlighet och framåtanda. För att lyckas i rollen förutsätter vi att du har en mycket god kompetens inom ekonomi och att du är en bra administratör med erfarenhet av personalplanering. Vi lägger stor vikt vid din tidigare erfarenhet och ditt ledarskap.

Tjänsten innebär kontinuerligt resande inom Norrbotten och Västerbotten. Lämplig stationeringsort kan därför vara Luleå men även andra orter inom affärsområdet är tänkbara.

Om företaget
HSB Norr är en medlemsägd, kooperativ organisation som arbetar med bosparande, byggande och förvaltning. Vi vill skapa en trygg boendemiljö där alla kan träffas och trivas. Det kallar vi ofta för ”Det goda boendet”. HSB är ett starkt varumärke och Sveriges största bostadskooperation. Vi står på tre ben: Nyproduktion, förvaltning och medlemskap. Vårt uppdrag är att tillhandahålla bostäder till våra medlemmar. Affärsområde administrativ förvaltning levererar kvalificerade administrativa tjänster till bostadsrättsföreningar och övriga fastighetsägare. Leveransen består bla av bokslut, budget, betaltjänster, förvaltartjänster, projektledning. Stort fokus är att jobba för nöjda kunder genom en lokal närvaro och hög kvalité i leveransen. För mer information besök www.hsb.se/norr

Kontaktperson/Ansökan
Har du frågor ang tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta rekryteringskonsult Inger Sundgren, Experis AB, tel: 070-3774891, inger.sundgren@se.experis.com

Varmt välkommen med din ansökan via www.experis.se Jobid: 38115  

Urvalet kommer att ske löpande så vi vill ha din ansökan så snart som möjligt men tjänsten kommer inte att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Sista ansökningsdagen är den 18 mars.