Branch Manager till Saniflo

Rekryterare
Saniflo AB
Plats
Sollentuna
Annonserat
den 9 februari 2018
Stängs
den 10 mars 2018
Kontakta
Åsa Nygårds
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Har du arbetat inom VVS-branschen och känner du dig redo för ett större ansvar? Som Branch Manager för Saniflo har du för ett helhetsansvar för verksamheten i Sverige och Norge. Här erbjuds du en möjlighet att få representera marknadsledande VVS-produkter i ett stabilt och väletablerat företag.

Om tjänsten
Till rollen som Branch Manager på Saniflo söker vi nu dig som ska fortsätta driva företagets utveckling på den svenska och norska marknaden. Saniflos produkter är marknadsledande inom sitt segment i Sverige och säljs via grossister. Med två regionssäljare på fältet har även du en viktig roll i företagets försäljning och marknadsföring, såväl strategiskt som operativt.

I rollen har du personalansvar för ett team på fem personer som arbetar med försäljning, logistik, ekonomi och marknadsföring. Du utgår ifrån företagets kontor i Sollentuna men kommer att tillbringa mycket tid med att besöka kunder och samarbetspartners runt om i landet. Du rapporterar till Export Area Manager på Saniflos huvudkontor i Paris.

Ditt huvudsakliga uppdrag blir att stärka och utveckla företagets närvaro på den svenska och norska marknaden. I detta ansvar ingår det till exempel att:

  • Utveckla den övergripande marknadsstrategin för den svenska och norska marknaden
  • Koordinera företagets marknadsföring mot B2B och B2C för företagets olika produktlinjer på marknaden
  • Vidareutveckla och integrera sättet att arbeta med olika typer av distributionskanaler
  • Utveckla kontakten och samarbetet med huvudkontoret i Paris
  • Ansvara för analys och utveckling av olika typer av verksamhetsområden såsom till exempel lönsamhet, försäljning, marknadsföring och utbildning
  • Skapa och utveckla en effektiv verksamhet för regionen

Är det här du?
Till den här rollen söker vi dig som har:

  • en akademisk utbildning inom ekonomi- eller försäljningsområdet
  • minst 7 års erfarenhet av att arbeta inom VVS-branschen
  • har dokumenterad erfarenhet av att uppnå tillväxt och överträffa mål inom försäljning
  • erfarenhet av ledarskap

Då rollen är bred och av komplex karaktär söker vi dig som trivs med en omväxlande roll där du får användning för olika delar av din kapacitet. För att lyckas i den här rollen behöver du ha ett affärsmässigt driv och tycka att det är roligt att arbeta med försäljning och utveckling av en verksamhet. Du är van att ha ett ekonomiskt ansvar för en verksamhet och du har ett analytiskt och strukturerat sinne. Vidare bör du vara en organiserad person som har lätt för att knyta kontakter och bygga upp ett kontaktnät med olika typer av intressenter.

Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar Saniflo med Level Executive. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen nedan. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Åsa Nygårds på 08-120 50 424. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Sedan 60 år tillbaka är Saniflo det ledande varumärket på världsmarknaden när det kommer till avloppspumpar för inomhusbruk.  Med våra pumpar kan man bygga ett badrum eller kök där man själv önskar utan att behöva dra nya avloppsstammar. Saniflo AB ingår i den franska koncernen SFA Group och totalt finns det dotterbolag i 28 länder. SFA:s huvudkontor finns i Paris och all tillverkning sker i SFA:s egna fabriker i Frankrike.

Liknande jobb

Liknande jobb