EasyPark söker en driven accountant

Rekryterare
EasyPark
Plats
Stockholm
Annonserat
den 13 februari 2018
Stängs
den 13 mars 2018
Kontakta
Anette Skantz
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Om EasyPark:s nya app

EasyPark söker en driven accounting manager

Vill du arbeta på ett snabbväxande fintech bolag där det händer mycket? Utmanas du av stort eget ansvar och är intresserad av att utvecklas vidare inom redovisning?

Du bör ha jobbat något år som accounting manager eller vill ta nästa steg från accounting assistantrollen och gillar högt tempo och vara med där det händer. På EasyPark välkomnas du in i ett företag som har en entreprenöriell och positiv anda, där du får vara med och påverka tillsammans med engagerade och ambitiösa kollegor. Bolaget ligger i framkant när det gäller den digitala utvecklingen och du får vara delaktig i förändringsprocessen.

EasyPark erbjuder dig; 
Att jobba i en dynamisk organisation som hela tiden växer. I rollen som Accounting Manager kommer du att jobba självständigt med ett eller flera bolag inom koncernen. Du kommer att arbeta tätt ihop med övriga kollegor i Finance-teamet och med flera funktioner, både i Sverige och andra länder. EasyPark förväntar sig att du bidrar på ett prestigelöst och drivande sätt, men erbjuder även en flexibel arbetsmiljö i en platt organisation där alla syns och får möjlighet att påverka.

I tjänsten förekommer resor till de olika marknaderna och dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara;

- Löpande redovisning (leverantör, bank och till viss del kund)
- Analys och uppföljning
- Avstämningar och intercompany mellanhavanden
- Momsredovisning och deklarationer
- Självständigt ansvar för redovisningen för ett eller flera av koncernens bolag
- Utveckling av processer och rutiner i syfte att effektivisera och förbättra arbetssätt och flöden.

För att trivas hos EasyPark ska du; 
vara trygg inom redovisning och bokföring och trivas i en föränderlig och snabbväxande miljö. Du har god vana av Excel samt har erfarenhet av - och trivs med - att arbeta i system generellt. Vidare är du bekväm att kommunicera på svenska och engelska, såväl i tal som skrift, övriga europeiska språk är ett plus.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och vi ser helst att du drivs av att ta ansvar och sprida energi, samtidigt som du är prestigelös och en lagspelare. Du är flexibel i ditt arbetssätt, och kan lyfta blicken och se helheten. Du har en hög ambitionsnivå, kan prioritera och motiveras av nya utmaningar.

Viktig information; 
SJR hjälper EasyPark med den här rekryteringen. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på SJR, Anette Skantz på 08-407 55 66.

Liknande jobb

Liknande jobb