Business Controller till internationellt bolag

Rekryterare
Gazella
Plats
Stockholm
Annonserat
den 13 februari 2018
Stängs
den 13 mars 2018
Ref:
1169
Kontakta
Gustav Krieger
Anställningsform
Visstid
Arbetstid
Heltid

Gazella söker nu en Business Controller till ett internationellt bolag med placering i Stockholm. Till denna roll vill vi träffa en analytisk person som är redo att anta en utmanande roll i ett stort globalt bolag. Vi söker dig som har ett intresse för verksamheten och som drivs av att hitta möjliga besparingar i produktionen genom ekonomisk analys och rapportering. Tjänsten, som är en hyr-rekrytering, kommer att tillsättas under februari och kräver att du är tillgänglig att påbörja tjänsten i mars månad. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning

  • Arbeta med rapportering i form av ekonomisk uppföljning och lönsamhetsanalys samt marginaler
  • Följa upp produktionskostnader
  • Presentera resultat till övriga bolaget på ett begripligt sätt
  • Optimera informationsflödet och uppdateringar av rapporter
  • Utgöra analytiskt stöd vid affärsbeslut
  • Utföra ad-hoc-analyser och delta i projekt för vidareutveckling av system, rutiner och processer inom den finansiella rapporteringen

Erfarenhet
Vi vill träffa kandidater med erfarenhet av att som controller arbeta i globala bolag med egen produktion. Den ideala kandidaten har en god affärsförståelse, en akademisk examen och 3-5 års erfarenhet från en liknande tjänst. Du uttrycker dig väl i både tal och skrift, på såväl svenska som engelska och är en mycket van användare av Excel. Tidigare erfarenhet av att jobba i SAP är meriterande.

Personliga egenskaper
Vi söker en analytisk, affärsorienterad och flexibel person som trivs i en bred roll med många olika ansvarsområden. Du är också en noggrann och grundlig problemlösare som kan leverera hög kvalitet inom utsatt tidsram. Vidare är du kommunikativ, social och serviceminded, vilket underlättar ditt arbete som innebär mycket kontakt med övriga delar av organisationen. Din starka analytiska förmåga och siffersinne bidrar till uppföljning och kontroll som ger en helhetssyn över hela företagets verksamhet.

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan! Ansvarig kontaktperson är Gustav Krieger.