Ekonomichef till AF Bygg Göteborg

Plats
Göteborg
Annonserat
den 13 februari 2018
Stängs
den 10 mars 2018
Kontakta
Alexandra Emilsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vi står inför en spännande tillväxtresa i Sverige och behöver dig som vill vara med och förändra! Du får frihet att göra det som du är bäst på och för oss är det helt okej om du som ekonomichef har tummen mitt i handen.

Vi vill förändra
AF Bygg Göteborg står inför en spännande tillväxtresa i Sverige. I byggbranschen finns det plats för en partner som man kommer överens med, som engagerar sig och ser till kundernas bästa.

AF Bygg Göteborg ingår i AF Gruppen. Vi har det stora företagets styrka och kompetens, i kombination med en snabb och flexibel organisation. Och vi är här för att satsa. Vi behöver dig som kan ditt jobb och vill vara med och förändra.

Du får frihet att göra det som du är bäst på
Vi tror på människors förmåga. På AF får du frihet att lösa uppgiften och ansvar för att bidra till ett gott resultat. Du får växa i din roll och vara med på en spännande resa, tillsammans med andra som också ser möjligheter och vill nå våra mål.

Om AF Gruppen
”Vi röjer upp från gårdagen och bygger för framtiden”.’

AF Gruppen är noterat på Oslobörsen. I Sverige omfattar våra byggtjänster både nybyggnation, ombyggnad och renovering av bostäder och lokaler.

Vi bygger för att påverka framtiden och skapa hållbara lösningar för människor, miljö och samhälle. När människor trivs och samhällen utvecklas, när vi hushållar med gemensamma resurser och när vår kund upplever att resultatet är minst lika bra som på ritbordet – då är det en bra affär för alla.

Vi tänker också lite längre på jobbet. För oss är det självklart att vi är rädda om varandra och skapar en god arbetsmiljö. Det ska vara säkert, rent och snyggt, ordning och reda. Kom till en av våra arbetsplatser så får du se.

Din roll
Som ekonomichef hos oss har du ett helhetsansvar för bolagets ekonomi och för rapportering till moderbolaget. Du kommer samarbeta med olika funktioner i bolaget, såväl i ledningsgruppsfrågor som i frågor anknutna till våra projekt. Detta innebär en tydlig uppföljning utifrån ett ekonomiskt perspektiv, men också med stark koppling till systemrelaterade frågor. Du agerar bollplank i samtliga projekt och säkerställer att rätt antagande görs, följer upp och rapporterar. Som ekonomichef behöver du inte kunna bygga hus, men du behöver kunna bygga lämpliga rutiner och processer som strukturerar upp vår verksamhet, skapar trygghet och möjliggör ett affärsfokus.

Vem är du?
Du har gedigen erfarenhet av redovisning och har förmodligen varit ekonomichef eller ekonomiansvarig i ett mindre eller medelstort företag med förståelse för hela processen. Det skulle vara en stor tillgång för oss om du dessutom har arbetat i entreprenad-,bygg- eller anläggningsverksamhet. Meriterande är om du tidigare har arbetat med rapportering, controlling och projektredovisning.

Det är okej att du har tummen mitt i handen, men du tycker om struktur, ordning och reda samt att jobba i team med andra. Vi på AF är måna om att bygga laget. När vi litar på varandra kan vi göra ett bra och effektivt jobb tillsammans. Du vågar fråga och säga vad du tycker, du blir sedd och hörd.

Nu måste du ju ansöka!
Vi samarbetar med EQonomy i denna rekrytering och du är varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Alexandra Emilsson (0739-613063, alexandra.emilsson@eqonomy.se) för specifika frågor gällande rollen eller processen.

Urval kommer att ske löpande så sök redan idag!

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod i våra kunduppdrag. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad kompetensförsörjning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör organisationer bättre och smartare. För att säkerställa en objektiv och icke-diskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process.