Junior Redovisningsansvarig till Garantum

Plats
Stockholm
Annonserat
den 13 februari 2018
Stängs
den 13 mars 2018
Kontakta
Simon Jordal
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Junior Redovisningsansvarig till Garantum

Garantum söker en driven och prestigelös Redovisningsansvarig. Som Junior Redovisningsansvarig är du en del av ekonomistaben och arbetar med löpande redovisning, avstämningar och bokslut. Tjänsten innebär en bred roll där du får växa in i rollen som redovisningsansvarig för 1-2 bolag inom koncernen.

Garantums huvudkontor är beläget i moderna lokaler på Smålandsgatan 16 vid Norrmalmstorg i centrala Stockholm. Här sitter du tillsammans med cirka 90 medarbetare från olika delar av verksamheten och du välkomnas till en utmanande och positiv arbetsplats med teamkänsla.

Tjänsten är en tillsvidareanställning hos Garantum Invest AB. Start är så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Arbetsuppgifter
Som Junior Redovisningsansvarig är du en del av en ekonomifunktion som ansvarar för redovisning, bokslut och årsredovisning för koncernens 9 bolag. Du hanterar redovisning från ax till limpa, vilket innebär alltifrån fakturor, löpande redovisning till årsbokslut, skatter och kontakt med revisorer. Du rapporterar till Koncernekonomichef. Du är även behjälplig med exempelvis utläggshantering och finansiella transaktioner mellan bolagen. Tjänsten innebär en naturlig kontaktyta mot befattningshavare och kollegor inom företaget.

I rollen som Junior Redovisningsansvarig hanterar du arbetsuppgifter såsom:

  • Bank- och kontoavstämningar
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Månads-, kvartals- och årsbokslut
  • Moms- och skattedeklarationer
  • Rapportering- internt och till myndigheter
  • Kontakt med revisorer
  • Löpande förbättringsarbete

Det här är tjänsten för dig som har arbetat inom redovisning och vill ta nästa steg. Om du dessutom är intresserad av finansiella produkter ska du definitivt söka till en utav Sveriges ledande fondkommissionärer som vill fortsätta växa tillsammans med dig!

Kvalifikationer och personlighet
Vi söker dig som har studerat ekonomi vid högskola / universitet, företrädesvis med redovisning som inriktning. Vi tror att du har arbetat minst 1 år och har bred kunskap inom ekonomi och vi ser gärna att du även har erfarenhet av bokslutsarbete sedan tidigare. Du har systemvana och är lättlärd i system. Du har god datavana samt goda kunskaper i Officepaketet. Vi ser gärna att du har särskilt goda kunskaper i Excel. Du är flytande i såväl svenska som engelska i tal och skrift.

Som person är du driven, prestigelös och ansvarstagande. Du är självgående, lösningsorienterad och positiv på ett sätt som gör att du fungerar utmärkt i såväl självständigt arbete som i samarbete med andra.

Viktig information
Tjänsten är en rekrytering med anställning hos Garantum Invest AB. Garantum tillämpar 6 månaders provanställning. I den här rekryteringsprocessen samarbetar Garantum med SJR. Urval och intervjuer sker löpande och du är varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt! Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på SJR, Simon Jordal/Recruitment Consultant, 0766-47 16 39.
              Garantum.jpg

Garantum Invest AB är en sparkoncern med flera dotterbolag och affärsområden. Garantum Fondkommission AB är en av Sveriges största och ledande arrangörer inom strukturerade placeringar. Strukturerade placeringar erbjuds också genom finansiella rådgivare i Norge och i Finland – detta görs via Garantum AS och Garantum OY som också är separata dotterbolag i sparkoncernen. Fondbolaget Aktie-Ansvar och värdepappersbolaget Garantum Partner breddar Garantum Invest erbjudande genom lång erfarenhet inom fondförvaltning respektive rådgivning.

Liknande jobb

Liknande jobb