Medarbetare till JLL Capital Markets

Rekryterare
JLL
Plats
Stockholm
Annonserat
den 14 mars 2018
Stängs
den 2 april 2018
Kontakta
Johan Magnusson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

För rätt person erbjuder JLL Capital Markets en nyckelposition som ska verka bland annat inom den internationella fastighetsmarknaden. JLL Capital Markets Europa omsätter fastigheter för cirka 2 miljarder SEK per dag.

Om tjänsten
JLL söker en resultatorienterad person med ett genuint intresse för fastigheter och affärer. För att trivas i rollen bör du vara social, professionell och ha en prestigelös attityd samt uppskatta att arbeta i team. Är du dessutom initiativrik och intresserad av den internationella fastighets- och transaktions­marknaden kan du vara den JLL söker.

I rollen med fokus mot den internationella marknaden ingår du i ett starkt internationellt team och tillsammans med medarbetarna på Capital Markets får du en central roll i alltifrån initial strategisk rådgivning till genomförd transaktion i samband med köp- och säljrådgivningsuppdrag.

JLL Capital Markets är en av de mest ansedda fastighetsrådgivarna och består av ett 30-tal medarbetare, merparten av dessa finns placerade i Stockholm tillsammans med JLL Sveriges cirka 100 medarbetare. Affärsområdet leds av Joacim Sjöberg.​ JLL kombinerar fastighetsrådgivning med kapital­mark­nads­erfarenhet och kreativa finansieringslösningar i en unik sammansättning av kompetenser och skapar därigenom värde för våra uppdragsgivare.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Självständigt identifiera potentiella affärer med fokus på att nyttja JLLs internationella nätverk
 • Genomföra marknads-, finansiella och strategiska analyser inför nya uppdrag och kundrelationer
 • Utveckla och fördjupa relationer med fastighetsägare och investerare i och utanför Sverige
 • Ansvara för och projektleda JLLs rådgivning i samband med köp- och säljrådgivningsuppdrag
 • Samverka med ledande ämnesexperter i övriga affärsområden inom JLL för att möjliggöra helhetsperspektiv i vår rådgivning gentemot våra uppdragsgivare

Kvalifikationer och önskad kompetens

 • Kandidat alternativt Masterexamen inom ekonomi och/eller Civilingenjör med inriktning mot fastighetsekonomi och/eller finansiell ekonomi
 • Fem till tio års erfarenhet av fastighetstransaktioner
 • Gediget nätverk och kontakter inför framtida uppdrag är meriterande
 • Intresse för den internationella fastighetsmarknaden
 • God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift; såväl på svenska som på engelska
 • Mycket goda kunskaper i MS Office

Din ansökan
Ta chansen att söka dig till en av världens främsta fastighetsrådgivare! Välkommen med din ansökan för tjänsten via www.boardtalk.se. Frågor besvaras av Johan Magnusson (tel. 072-248 65 31) eller ansvarig rekryteringskonsult Ola Everhed (tel. 070-790 01 06) på Boardtalk AB. Urval och intervjuer sker löpande varför vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Om JLL
JLL erbjuder kvalificerad rådgivning med inriktning på fastighetstjänster. Vi verkar för att skapa och leverera värde till våra kunder, ägare och medarbetare i en komplex värld som ständigt förändras.

Med närmare 80 000 medarbetare och 300 kontor i över 80 länder tillgodoser vi lokala, regionala och globala fastighetsbehov. Vi tillsätter team av experter som med insikt och framåtblick, pålitlig analys och relevant marknadskunskap levererar integrerade tjänster. Vi attraherar och utvecklar de bästa och mest mångfacetterade medarbetarna i vår bransch och utmanar dem att bygga långsiktiga relationer med kunderna. JLL är noterat på New York-börsen.

I Sverige har JLL kontor i Stockholm och Göteborg och erbjuder rådgivning inom kapitalmarknad, transaktioner, finansiering, uthyrning, hyresgästrepresentation, analys och värdering.​

Läs gärna mer om JLL på www.jllsweden.se

Liknande jobb

Liknande jobb