Förvaltningschef K2A

Rekryterare
K2A Fastigheter
Plats
Stockholm
Annonserat
den 20 mars 2018
Stängs
den 19 april 2018
Kontakta
Aliki Anderberg
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Arbetsuppgifter
Som förvaltningschef kommer du att arbeta brett med olika frågeställningar och projekt inom vår förvaltning och vår produktion. Ansvarsområdet är att leda och delta i förvaltningsarbetet av våra idag 4800 lägenheter. Du kommer att arbeta med intern affärsutveckling som exempelvis innebär utveckling av återkommande processer samt att vara en länk mellan vår produktion och vår förvaltning. Du ansvarar för att våra ca 500 årligen nyproducerade lägenheter hyrs ut via lokala kanaler som du initierar och handlar upp på respektive ort. Du kommer att ha personalansvar för en grupp om sju personer bestående av husvärdar, assistent och teknisk förvaltare.

Erfarenhet
Den vi söker har flerårig erfarenhet inom bostadsförvaltning och en relevant akademiskt utbildning. Du är väl förtrogen med hyreslagen och är van att hantera avtalsfrågor. Vi ser också att du har en god teknisk förståelse för fastigheter och erfarenhet av personalansvar. Vi ser det som meriterande om du har varit delaktig i nyproduktion av bostadsfastigheter.

Personliga egenskaper
Som person är du prestigelös och du har lätt för att skapa goda relationer till kollegor och kunder. Du är lyhörd och duktig på att hitta nya idéer och lösningar på problem och har ett strukturerat arbetssätt. Du har ett affärsmässigt driv och intresse av att utveckla organisationen för att hitta de bästa affärsmöjligheterna.  Vi är en relativt liten organisation där alla hjälper alla och vårt arbetssätt präglas av prestigelöshet.

Om företaget
K2A är ett fastighetsbolag med fokus på långsiktig förvaltning av egenproducerade hyreslägenheter för alla typer av boenden. Vi utvecklar och erbjuder moderna, funktionella bostäder med effektiv kundnära förvaltning. Vi har valt att kombinera bostadsportföljen med samhällsfastigheter, och även andra kommersiella fastigheter, för att därigenom stärka det löpande kassaflödet. Vår verksamhet är koncentrerad till Stockholm, Mälardalen samt ett antal utvalda universitets- och högskoleorter i övriga Sverige.
Fastighets- och projektportföljen (inklusive markanvisningar) omfattar cirka 4800 bostäder, varav cirka 2600 studentbostäder, cirka 1950 hyresbostäder och cirka 250 bostäder i samhällsfastigheter.

Vi erbjuder
K2A Fastigheter erbjuder ett fritt och brett arbete inom fastighetsförvaltning. Du får möjlighet att arbeta med varierande arbetsuppgifter och du kommer att delta i spännande och långsiktiga projekt. Det är en öppen och glad stämning på vårt kontor på Nybrogatan i Stockholm. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

För mer information och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryterings- och konsultföretaget Real Competence. Du söker genom att gå in på www.realcompetence.se/lediga-jobb. Ansökningar behandlas löpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Aliki Anderberg på aliki.anderberg@realcompetence.se eller tel 070-5772993.

Liknande jobb

Liknande jobb