Reskontrachef till Peab Support i Ängelholm

Rekryterare
Peab Support
Plats
Ängelholm
Annonserat
den 26 mars 2018
Stängs
den 25 april 2018
Kontakta
Magnus Mellborg
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Reskontrachef till Peab Support i Ängelholm

Peab Support söker en reskontrachef till sitt nordiska shared service center som tillhandahåller tjänster inom områdena ekonomi, HR och IT. Verksamheten har sin bas i transaktionsintensiva, processorienterade och personalintensiva områden samtidigt som organisationen har koncernens spetskompetens inom många områden. Som reskontrachef kommer du att ha ett personalansvar och vara ledare för ca 15 personer. Peab Support har sitt kontor i trevliga lokaler i Valhall i Ängelholm.

I rollen ingår att proaktivt driva förändring, effektiviseringar och bidra till utveckling av verksamheten och interna arbetssätt. Du kommer att ha ett stort internt kontaktnät och vara både stödjande och utmanande i arbetet med att leda och utveckla medarbetarna och verksamheten.

Exempel på arbetsuppgifter

  • Ledarskap för 15 personer innebärande ledarskap och övriga personalfrågor
  • Driva förändrings- och effektiviseringsarbete
  • Delaktig och drivande i systemutveckling och olika typer av projekt
  • Vara länken mellan redovisning, controllers och övrig verksamhet

Lämplig bakgrund
Du har ca 5 års ledarerfarenhet och vi tror att du är civilekonom eller motsvarande med god förståelse av redovisning. Du har gärna erfarenhet från ett shared service center och har arbetat i en organisation som hanterar stora transaktionsvolymer. Vidare har du erfarenhet från arbete i ett modernt affärssystem och är intresserad av att fortsätta att utveckla din systemkunskap. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift är en förutsättning och du har också goda kunskaper i Excel.

Du brinner för ett bra ledarskap och arbetar proaktivt för att utveckla medarbetarna och gruppen. Du är lyhörd, strukturerad och rak i din kommunikation. Vidare har du hög social förmåga och har lätt att skapa förtroende samt självständigt driva projekt och frågor. Som person är du positiv, prestigelös, inspirerande och har en stark vilja till personlig utveckling.

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald. 

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Om företaget
Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 50 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm. På Peab Support arbetar 280 personer inom de fyra geografiska områdena: Ängelholm, Solna, Oslo och Helsingfors. 

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Peab Support AB med SJR. Då vi arbetar med löpande urval ser vi gärna att du ansöker snarast. Har du frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Magnus Mellborg på 0766-471618. Vi behandlar din ansökan konfidentiellt.

Liknande jobb

Liknande jobb