Projektutvecklingschef till Magnolia Bostad Helsingborg

Rekryterare
Magnolia Bostad
Plats
Helsingborg
Annonserat
den 10 april 2018
Stängs
den 5 maj 2018
Kontakta
Frida Carlsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Magnolia Bostad annonsbild V2Möjlighet för dig som är etablerad i fastighetsutvecklingsbranschen när Magnolia Bostad söker en projektutvecklingschef till sitt kontor i Helsingborg.

Om tjänsten
I rollen som projektutvecklingschef har du det övergripande ansvaret för Magnolia Bostads projektutvecklingsarbete från kontoret i Helsingborg. Rollen innebär att du utöver egna projekt har personalansvar för kontorets projektutvecklare. Vi ser att du har bred och grundlig kompetens inom arbetet med tidiga skeden och detaljplaner. Vidare ansvarar du för att de ekonomiska och produktionsmässiga målen i projekten uppfylls från tidiga skeden till avslut och överlämnande.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
• Ansvarig chef för projektutvecklarna i Helsingborg vilket innefattar:
- Personalansvar
- Arbetsmiljöansvar
- Leda och fördela arbetet
- Utvecklings-och lönesamtal
- Delaktig i att vidareutveckla processer och arbetssätt
• Tillsammans med avdelningschef sätta mål för projekt såsom tidsmål, projekteringsmål, inköps mål, produktionsmål, ekonomiska mål och mål för medarbetare i projekt
• Att tillsammans med affärsutveckling ansvara för projektets genomförande från förvärv av fastighet till färdigställande. Det innebär bland annat:
- Fastställa projektbudgetar, projektmål och projektorganisation.
- Arbeta fram produkter och säkerställa att de uppfyller ställda projektkrav och mål.
- Upprätta tidiga projektkalkyler och driva detaljplaner.
• Agera huvudansvarig för projektets genomförande från produktionsstart till deltagande i försäljningsprocessen.
• Uppföljning av uppsatta projektbudgetar och projektmål.
• Driva projektmöten och projekteringsmöten samt driva och hålla kontraktpartsmöten med kunder och entreprenörer.
• Företräda byggherre – kontrollera och säkerställa att entreprenadavtal och alla myndighets krav efterlevs och uppfylls.
• Upphandling av tekniska konsulter.
• Upphandling av entreprenaden inklusive upprättande av entreprenadkontrakt.
• Ta fram bygglovshandlingar och söka bygglov.
• Hantera entreprenaden, ÄTA-arbeten, totala projektekonomin på slutet av projektet.
• Arbeta med besiktningsåtgärder.
• Följa entreprenaden till slutgodkänd entreprenad.
• Samarbeta med övriga organisationen i projekten exempelvis affärsutvecklare, marknadsprojektledare och kundkoordinatorer.
• Medverka i företagets utvecklings- och kvalitetsarbete.

Personliga egenskaper
Vi ser att du som söker har relevant utbildning samt har erfarenhet av liknande roll med chefsansvar sedan tidigare. För att lyckas i rollen ser vi att du som person är driven och ansvarstagande, att du trivs med frihet under ansvar och arbetar strukturerat och med stor noggrannhet.
Som en framgångsfaktor för att lyckas i rollen ser vi att du har arbetsledande egenskaper i kombination med en stor dos ödmjukhet och lyhördhet. Vidare har du ett ekonomiskt och affärsmässigt tänk samt har lätt att skapa relationer och ett personligt nätverk med fokus på leverantörer, fastighetsägare och beställare. Då det kan förekomma resor och ojämna arbetstider i tjänsten krävs ett flexibelt arbetssätt.

Din ansökan
Vill du bli en del av Magnolia Bostad? Välkommen att söka tjänsten via www.boardtalk.se. Frågor besvaras av ansvarig rekryteringskonsult Frida Carlsson (070-790 29 30) e-mail frida.carlsson@boardtalk. se eller Johan Magnusson (072-248 65 31) e-mail johan.magnusson@boardtalk.se. Urval och intervjuer kommer att ske löpande varför vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Läs mer om Magnolia Bostad på magnoliabostad.se

Liknande jobb

Liknande jobb