Underhållstekniker till Toyota Material Handling

Plats
Mjölby
Annonserat
den 12 april 2018
Stängs
den 19 april 2018
Ref:
1907
Kontakta
Mattias Dahlgren
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Till avdelningen produktionsunderhåll som i dagsläget består av 33 medarbetare söker vi nu en kollega som vill arbeta som underhållstekniker. Arbetstiden är helgskift.

DIN UTMANING
Du kommer att utföra avhjälpande, förebyggande samt förbättrande underhåll i vår maskinpark. Maskinparken består av bla svetsrobotar, CNC maskiner, lasermaskiner, kantpressar, målerier och drivna monteringslinor mm. I tjänsten ingår underhålls- och reparationsarbete samt felsökning av pneumatiska/hydrauliska och elektriska system. Arbetstiden är Helgskift.

DIN PROFIL
Vi söker dig som har en teknisk utbildning eller arbetslivserfarenhet av att arbeta som underhållstekniker. För att klara tjänsten bör du ha jobbat med el-, automation samt styr- och reglerteknik. Som person är du en självgående problemlösare som har ansvarskänsla och besitter förmågan att ta egna initiativ.

Du trivs med att både arbeta självständigt och i team tillsammans med andra. Din positiva attityd, vikten av gott bemötande och service gentemot företaget samt höga arbetsmoral ser vi som en självklarhet. För tjänsten erfordras B-körkort.

VÅRT ERBJUDANDE
Vår företagskultur är baserad på en sund värdegrund som gör det möjligt för våra medarbetare att växa och utvecklas. Vi erbjuder ett omväxlande arbete med många utmaningar inom en världsledande industri.

För ytterligare information om tjänsten, kontakta gärna:
Mattias Dahlgren, Produktionsledare, 0142-885 27
Maria Välitalo, HR Business Partner, 0142-865 20