Senior HR-konsult för omgående uppdrag

Rekryterare
SJR
Plats
Göteborg
Annonserat
den 12 april 2018
Stängs
den 11 maj 2018
Kontakta
Sandra Hellström
Anställningsform
Visstid
Arbetstid
Heltid

Senior HR-konsult för omgående uppdrag

SJR söker för kunds räkning en Senior HR-konsult för ett heltidsuppdrag på 12 månader med omgående start. Vår kund sitter i fina lokaler i centrala Göteborg. 

Din roll
Som HR-konsult kommer du arbeta med utveckling av olika HR-processer. Du kommer bland annat sätta upp olika HR policys, uppdatera företagets intranet, tydliggöra riktlinjer och policys för rekryteringsprocesser och systemutveckling av HR-frågor och policys för att de ska stödjas i löne- samt tidrapporteringssystemet. I din roll kommer du även ansvara för att förbättra anställningsbevis, fastställa arbetsbeskrivningar för företagets olika roller, ingå i process kring årlig lönerevision, samt strukturera och säkerställa att löneattestering fungerar i systemet. 

Vem söker vi?
Vi söker dig med relevant utbildning och flera års erfarenhet från liknande roll. Har du erfarenhet ifrån detaljhandel så är detta ett stort plus. Som person är du effektiv, självständig och målfokuserad. Du är även driven och handlingskraftig med både affärsfokus och ett fokus på lönsamhet. 

Din ansökan
Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Sandra Hellström på 031-333 54 76. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka oss din ansökan.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.