Konsult och franchisetagare till ERA, Expense Reduction Analysts

Plats
Sverige
Annonserat
den 16 april 2018
Stängs
den 3 maj 2018
Ref:
SE-13010
Kontakta
Lisbeth Petersson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Effektivisering och kostnadsreducering

Bli en del av en global verksamhet som växer med 20% per år. Vi bygger en ny, större svensk organisation för att möta ett ökande behov av våra tjänster.

Position
Vi letar efter olika sorters erfarenheter och kompetenser; till exempel:

  • Försäljning & projektledning

  • Affärsutveckling

  • Specialistkunskaper inom exempelvis finansiella tjänster, frakt & logistik, energi, IT & telekom, offentlig upphandling m. fl. områden (se vår hemsida)

Vårt kontor finns i Stockholm, men vi expanderar i hela Sverige, framförallt i Mälardalen, på Västkusten och i södra Sverige. Som konsult / franchisetagare hos ERA arbetar du fritt, varifrån det passar dig, och där våra kunder finns. Din egen ambition sätter gränserna.

Om du alltid drömt om att vara din egen chef, och att få användning av den erfarenhet du har byggt upp, finns nu möjligheten att bli en del av en ledande internationell franchise-kedja som arbetar med besparingar.

Intresserad och vill veta mer?
Välkommen att skicka CV och intresseanmälan via www.mercuriurval.se (ref.nr. SE-13010) senast den 3 maj. Frågor besvaras av Lisbeth Petersson, Mercuri Urval, +46 70-824 69 64.

"Jag tycker om betalningsmodellen "No Cure No Pay" samt att vi följner kunden hela vägen från analys till dess att lösningen är implementerad samt att vi följer upp att besparingarna verkligen kommer!

Mattias Berggren, Country Manager

"Vi inom ERA är kvar i två år - följer upp och ser till att det som vi har lovat faktiskt realiseras. Det tycker jag är jättekul för det gör ju att man också hinner skapa en relation till kunden. Väldigt få konsulter får arbeta på det viset...!

Mari Nilsson, Franchise Partner

Om företaget
Expense Reduction Analysts är en global organisation som grundades för 25 år sedan och idag har verksamhet i 30 länder. Vårt internationella nätverk av erfarna entreprenörer och konsulter omfattar fler än 700 partners, där 40 är baserade i Norden. Våra kunder vänder sig till oss i första hand för vår expertis inom effektiviseringar och kostnadsreducering.

Vi hjälper kunden att identifiera och genomföra förbättringar. Vårt fokus är medelstora till stora företag och organisationer, där vi som regel genomför flera uppdrag efter varandra. Idag arbetar vi bland annat med några av de mest inflytelserika företagen i världen.

Vi expanderar vår framgångsrika verksamhet och söker nu nya franchisetagare, som har drivet och möjligheten att investera, för att fortsätta växa med oss.

Besök också gärna vår hemsida: www.expensereduction.com

Liknande jobb

Liknande jobb