Depåchef till Nettbuss

Rekryterare
Nettbuss
Plats
Dalsland
Annonserat
den 16 april 2018
Stängs
den 6 maj 2018
Kontakta
Erik Hjortsjö
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Nettbuss annonsbild

Sista ansökningsdag: 6 maj
Plats: Dalsland

På uppdrag av Nettbuss söker vi nu en depåchef för deras depåer i Dalsland. Tjänstens placering är i Bengtsfors alternativt Vänersborg.

Tjänsten innebär ett totalansvar för verksamheten vid depåerna. Det omfattar kundansvar, personalansvar, rekrytering av nya medarbetare, miljö- och arbetsmiljöansvar, budget- och resultatansvar. Tillsammans med övriga funktioner inom koncernen samverkar depåchefen dagligen med kunder och intressenter samt säkerställer att vi levererar med rätt kvalitet i rätt tid med en tydlig koppling till avtalade krav i trafikavtal.

 Ansvar och ansvarsuppgifter:

  • Planera, utveckla, budgetera och följa upp verksamheten ur samtliga perspektiv
  • Driva och utveckla verksamheten effektivt inom gällande trafikavtal och budgeterade ramar i enlighet med våra värderingar
  • Engagera och motivera medarbetare i daglig verksamhet, samt hålla mål- och utvecklingssamtal
  • Säkerställa att medarbetarna har rätt kompetens i förhållande till sitt uppdrag
  • Ta del av anvisningar/instruktioner och säkerställa att medarbetare i verksamheten har förutsättningar att arbeta efter dessa
  • Genomföra skyddsronder och upprätta handlingsplaner i syfte att säkerställa en god arbetsmiljö
  • Säkerställa trafiksäkerheten i daglig verksamhet bl. a genom att ansvara för att fordonen är skattade, försäkrade, besiktigade och har yrkestrafiktillstånd, samt att daglig kontroll innan körning sker

Vi ser att du har arbetat med budget och resultatuppföljning, samt har tidigare erfarenhet av ledarskap. Som person är du analytisk, engagerad, kommunikativ, samt kund- och resultatorienterad. Kanske har du tidigare drivit ett mindre bolag eller ansvarat för en större butik eller liknande? Kunskap om tunga fordon och framförande av dessa är meriterande.

Om företaget
Nettbuss Sverige är koncernbolaget för Nettbuss verksamhet i Sverige, som omfattar ca 630 fordon och ca 1500 medarbetare med en omsättning på 1,4 miljarder SEK som bedriver expressbusstrafik, linjetrafik, samt skol- och beställningstrafik. Verksamheten bedrivs vid små lokala depåer, samtidig som vi har det stora företagets resurser.

Företaget ägs sedan 2002 av det norska företaget Nettbuss A/S med verksamheter i Norge, och Sverige. Nettbuss A/S är ett av de största bussbolagen i Norden, med c:a 7 400 medarbetare och 3 300 bussar med en omsättning på 6 miljarder NOK.

Välkommen att ansöka med bifogat CV och personligt brev via www.jerrie.se, absolut senast 6 maj. Vid frågor kontakta Rekryteringskonsult Erik Hjortsjö på 0762 – 23 70 36.