Executive Assistant till Mercuri Urval KMR

Rekryterare
Mercuri Urval KMR
Plats
Stockholm
Annonserat
den 16 april 2018
Stängs
den 15 maj 2018
Ref:
SE-12988
Kontakta
Louise Dellström
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

till Mercuri Urvals globala huvudkontor i centrala Stockholm

Som Executive Assistant erbjuder vi dig en betydelsefull och bred roll på ett internationellt bolag. Drivs du av att stötta andra, har du en utpräglad servicekänsla och ett stort mått av pondus? Då är det här rollen för dig!

Position

Bakgrund
Till Mercuri Urvals huvudkontor i centrala Stockholm söker vi en Executive Assistant. Du kommer att ge support till koncernledningen samt ta hand om kontoret. På huvudkontoret är vi ett 25-tal personer inom centrala staber för ekonomi, kommunikation och IT. Tillsammans servar vi mer än 70 team på 50 kontor utspridda i 21 länder över världen.

Ansvarsområden och Arbetsuppgifter
Som Executive Assistant verkar du i en internationell miljö tillsammans med människor från hela världen. I rollen förväntas du bidra med allt från att inhandla förnödenheter till kontoret och agera receptionist, till att avlasta CFO och VD vid behov.

Utöver detta kommer du att vara delaktig i centrala utvecklingsprojekt samt arbeta i interna och externa system med uppdateringar av HR- och löneuppgifter, försäkringar samt hantering av intranät och hemsida. Andra uppgifter innefattar att korrekturläsa texter och administrera dokumentation.

Praktisk kontorsdrift 

  • Kontakter med hyresvärden, teknisk service, underhåll etc

  • Underleverantörer, städning, kontorsförändringar etc

  • Löpande inköp

  • Mötesrumsadministration

Central administration

  • Hantering av avtal, styrelseprotokoll

  • Uppdatera material och innehåll på hemsida och intranät

  • Hantering av global resebyrålösning för koncernen

  • Legal administration av bolag runt om i världen.

Kompetens
För att lyckas i rollen är det viktigt att ha god samarbetsförmåga, professionalism, integritet och ett stort mått av pondus. Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet av liknande positioner med kontorsansvar och gärna från en internationell miljö. Har du tidigare arbetat inom konsultbranschen ser vi det som meriterande. Flytande engelska och svenska på en professionell nivå är ett krav.

Positionen rapporterar till koncernens CFO.

Är du vår nya Executive Assistant? Då är du varmt välkommen med din ansökan via www.mercuriurval.se (ref.nr. SE-12988) Vi gör löpande urval och ber dig därför ansöka så snart som möjligt. Eventuella frågor besvaras av Louise Dellström louise.dellstrom@mercuriurval.com alt. tel. 070 875 81 24 eller Adam Bergström adam.bergstrom@mercuriurval.com alt. tel.070 928 29 87.

Om företaget
Mercuri Urval är ett ledande globalt konsultföretag inom Executive Search, Professional Recruitment och Talent Advisory Services. Vi har verksamhet över hela världen med 650 anställda och en omsättning strax över en miljard SEK. Läs mer om oss på www.mercuriurval.com

Liknande jobb

Liknande jobb