Fastighet- och etableringschef - Kunskapsskolan

Rekryterare
Kunskapsskolan
Plats
Stockholm
Annonserat
den 18 april 2018
Stängs
den 20 maj 2018
Ref:
3784992504
Kontakta
Jennica Klaman
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Är du affärsmässig och driven med ett starkt intresse av att få vara med att utveckla och underhålla Kunskapsskolans lokaler?

Tjänsten
Som Fastighet- och etableringschef har du ansvar för de lokaler vi hyr, att de underhålls och utvecklas i enlighet med bolagets mål. Du kommer ansvara för förvaltning, omförhandlingar, nyetableringar samt utveckling av vårt lokalkoncept. Du arbetar förebyggande med drift, underhåll samt planerade fastighetsprojekt. Vidare kommer du arbeta för att skapa goda relationer såväl internt som externt. Du rapporterar till CFO och utgår från trevliga lokaler i Hammarby Sjöstad. En del resor tillkommer med tjänsten. 

Dina arbetsuppgifter

 • Driva, förhandla och kvalitetssäkra hyreskontrakt
 • Ansvara för lokalletning i enlighet med företaget etableringsstrategi
 • Ansvara för en god dialog med fastighetsägare och genomföra omförhandlingar vid kontraktslut eller vid ombyggnationer
 • Upprätta underhållsplaner och investeringsplaner, både övergripande och per fastighet
 • Ansvara för myndighetsfrågor, försäkringsfrågor och skadehantering
 • Leda avdelningen som består av en förvaltningskoordinator och en projektledare på deltid
 • Leda och ansvara för att vi utvecklar vårt lokalkoncept
 • Skapa goda kommunkontakter vid nyetablering
 • Utveckla företagets etableringsstrategi

Kvalifikationer

 • Företrädesvis ingenjörsutbildning, helst med fastighet- teknik eller bygginriktning alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
 • Flerårig erfarenhet av hyresförhandling är ett krav
 • Förståelse för fastigheters uppbyggnad, tekniska installationer och dess funktion
 • Erfarenhet av etablering är starkt meriterande
 • Erfarenhet av byggprojektledning är meriterande

Personliga egenskaper
För att trivas i rollen ser vi att du är affärsmässig, initiativtagande och driver dina projekt till avslut. Du sätter upp höga mål för dig själv och arbetar hårt för att uppnå dem. Som person är du självgående, en problemlösare och tänker strategiskt. I ditt dagliga arbete kommer du ha hand om många olika kontaktytor vilket förutsätter att du är bra på att samarbeta, du är lyhörd och trivs med att skapa kontakt och underhålla relationer. Du ser resor i tjänsten som en naturlig del av arbetet.

Vi erbjuder
På Kunskapsskolan får du möjligheten att vara med på en utvecklingsresa i ett väletablerat företag med familjär stämning och engagerade medarbetare. Företagskulturen speglar våra värderingar -Vi ser kraften i varje individ -Vi når längre tillsammans -Vi har höga förväntningar och -Vi drivs av utveckling. Det är prestigelöst, högt i tak och du får vara med och forma din roll och även påverka Kunskapsskolans framgångsrika lokalkoncept! 

Om företaget
Kunskapsskolan i Sverige driver grundskolor, gymnasier och vuxenutbildning under namnen Kunskapsskolan, Kunskapsgymnasiet och SkillEd. Utbildningarnas viktigaste kännetecken är den pedagogiska modellen med en personligt utformad utbildning som ger kunskap och förmågor för framtiden. De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 13 000 elever i de 29 grundskolorna och 7 gymnasieskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016. Kunskapsskolan i Sverige ingår i ett internationellt nätverk av skolor runt om i världen med omkring 5 000 elever som följer hela eller delar av Kunskapsskolan arbetssätt, the KED Program. Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.

Ansökan
Om du tycker att tjänsten som Fastighet- och etableringschef passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar Kunskapsskolan Sverige AB med Fasticon Kompetens AB. 

För att söka tjänsten, registrera ditt CV på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande, sista ansökningsdag är dock den 20 maj. 

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Jennica Klaman på jennica.klaman@fasticonkompetens.se eller på 073-415 43 22.

Liknande jobb

Liknande jobb