Marknadschef till Energiservice Skellefteå AB

Plats
Skellefteå
Annonserat
den 27 april 2018
Stängs
den 18 maj 2018
Kontakta
Olov Boman
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Energiservice Skellefteå annonsbild
Om oss
Energiservice Skellefteå är ett helägt dotterbolag i Skellefteå Kraft koncernen. Vi erbjuder elektriskt och mekaniskt underhåll samt service på anläggningar inom industri, energi och el. Våra kunder finns både inom Skellefteå Kraft koncernen och på den externa marknaden.

Energiservice Skellefteå strävar efter att spegla samhällets utveckling och vi välkomnar sökande som breddar vår mångfald.

Vilka är vi
Avdelningen Marknad ska säkerställa hantering av företagets affärer gentemot den externa marknadens leverantörer och kunder, andra avdelningar inom Energiservice samt andra verksamheter i koncernen. Arbetet ska framförallt fokusera på att bearbeta den externa marknaden för Energiservice Skellefteå AB.

Avdelningen består idag av sex medarbetare.

Vem är du
Du har tidigare erfarenhet som chef och du är komfortabel med att leda utifrån företagskultur och kärnvärden. Du är initiativtagande, driven och lösningsorienterad. Du ska kunna entusiasmera andra och få medarbetare/organisation att känna sig delaktiga och att locka fram viljan till ett bra arbete är andra viktiga förmågor.

Det är viktigt att du är bra på att kommunicera, exempelvis mål och inriktning för verksamheten, är flexibel och har god samarbetsförmåga.

Dina kvalifikationer
Du har civilingenjörsutbildning eller motsvarande relevant erfarenhet. Du bör ha flerårig erfarenhet från elkrafts- och entreprenadsbranschen, goda ledaregenskaper och kunskap i ekonomi och affärsjuridik. Du ska ha marknads- och kundförståelse kopplad till det tekniska konceptet och ha kunskap om tekniska komponenter på detaljnivå inom starkströmsområdet.

En viktig egenskap är dina kunskaper i att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska. Du har en öppen och positiv attityd, är utåtriktad och ha lätt för att samarbeta. Du ska vara en erfaren förhandlare med dokumenterade resultat.

Erfarenhet från elunderhållsbranschen är meriterande liksom goda IT-kunskaper.

B-körkort är ett krav.

Vårt erbjudande
Som marknadschef blir du en viktig kugge i Energiservice resa mot en nära nog fördubblad omsättning på fem år. I ditt uppdrag så kommer du att bedriva ett aktivt marknadsarbete med att bygga kundrelationer, kalkylera, upprätta offertrar, förhandla avtal och upprätta avtal.

Vi arbetar för att bli branschens bästa entreprenadbolag.
Du rapporterar direkt till VD och ingår i affärsområdets ledningsgrupp.

Övernattning kan förekomma.

Intresserad?
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag är 18 maj 2018.

Energiservice Skellefteå arbetar med kompetensbaserad rekrytering vars syfte är att se till varje persons kompetens och därmed främja mångfald och motverka diskriminering. Eftersom vi arbetar med viktig infrastruktur i samhället så är denna tjänst säkerhetsklassad och svenskt medborgarskap är därför ett krav.

Vid frågor kontakta
Olov Boman, Vd, 0910-71 66 01
Veronica Lindström, Akademikerföreningen, 0910-77 27 71
Örjan Karlsson, Ledarna, 0910 – 71 66 40
Roger Östman, Unionen, 0910- 77 26 43
Roland Holmlund, SEKO, 0910 – 77 28 10

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.