Verksamhetscontroller till bankområdet

Plats
Stockholm
Annonserat
den 27 april 2018
Stängs
den 18 maj 2018
Ref:
1023
Kontakta
Petra Gressirer
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid
Verksamhetsområde
Offentlig sektor

Som verksamhetscontroller inom FI:s bankområde kommer du att stödja verksamheten i arbetet med verksamhetsstyrning, planering, analys och uppföljning. Du kommer att ha fokus på att förbättra bankområdets inre effektivitet och du medverkar i utveckling av styrnings- och ledningsprocesser. Rollen som verksamhetscontroller är varierande och du har möjlighet att påverka arbetsuppgifterna och hur de ska utföras. Tjänsten ger dig en överblick i FI:s tillsyn över banker och kreditinstitut.

Du ingår i bankområdets stab och jobbar nära ledningsgruppen för bankområdet. Bankområdet består av 9 avdelningar och har totalt ca 140 medarbetare.

Vi söker dig som har relevant universitetsutbildning och erfarenhet av ledningsstöd, utredningsarbete eller liknande. Budgetarbete, verksamhetsstyrning, och stabsarbete på myndighet är meriterande liksom kunskap om den finansiella sektorn. Vi värdesätter även att du är en effektiv skribent. 

Som person är du drivande och har intresse för utveckling samtidigt som du är analytisk och strukturerad. Du är framåtblickande och bidrar med gott samarbete genom att relatera till andra på ett lyhört och tydligt sätt. Arbetet på FI förutsätter att du kan uttrycka dig väl på svenska och engelska i tal och skrift.

För ytterligare information är du välkommen att kontakta Petra Gressirer, rådgivare, på 08-408 980 71.

Vi tillämpar normalt sex månaders provanställning.

Välkommen med din ansökan med cv, personligt brev och relevanta betyg senast den 18 maj. Arbetspsykologiska tester kommer att ingå som en del av rekryteringsprocessen.

FI arbetar för finansiell stabilitet och ett gott konsumentskydd. Här arbetar drygt 450 personer med olika erfarenhet och bakgrund på en arbetsplats som präglas av samarbete och kunskapsutbyte. På FI är du med och påverkar den finansiella marknaden. Tillsammans arbetar vi för samhällsnyttan och du kan göra skillnad!

Liknande jobb

Liknande jobb