Plant Controller till Plastal

Rekryterare
Plastal
Plats
Göteborg (Kommun), Västra Götaland
Annonserat
den 30 april 2018
Stängs
den 21 maj 2018
Kontakta
Katarina Forslund

Plant Controller till Plastal

FINANCE Excellence – Göteborg

På Plastals produktionsenhet i Arendal arbetar idag ca 400 personer med montering, formsprutning och lackering av plastprodukter till fordonsindustrin. Vår nuvarande controller kommer att gå vidare internt och nu söker vi en ersättare.

Om tjänsten
I rollen som Plant Controller sitter du med i fabrikens ledningsgrupp och ansvarar och verkar för att verksamheten styrs mot uppsatta mål. Du ansvarar även för upprättande av månatliga rapportpaket till koncernen, kostnadsuppföljning med respektive avdelningschef och medverkar till utvecklingen av ekonomistyrningen inom enheten. Du ansvarar även för budgetprocessen, värdering av varulager och den ekonomiska analysen av artiklar inom produktionen. Du kommer att få en varierande roll i en snabbrörlig och stimulerande miljö där man har stora möjligheter att utvecklas.

Övriga arbetsuppgifter:

  • Följa upp utfall, nyckeltal och prognoser
  • Analysera och initiera förbättringar inom verksamheten
  • Månadsvis rapportering av varulager
  • Kostnadskalkyler
  • Bokslut
  • Säkra kvaliteten i masteradata
  • Processägare för vissa SAP-processer

Vem söker vi?
Vi söker dig som tar höjd för förståelsen för verksamheten och brinner för analys och effektiviseringar. Du är trygg i rollen, förtroendeingivande och trivs med att vara en del av verksamheten.  Som person ser vid att du är trovärdig, ansvarstagande, strukturerad och kommunikativ. Vi tror att du har arbetat i produktionsmiljö tidigare och har flerårig erfarenhet från controllerverksamhet. Vidare är det viktigt att du är duktig i Excel, är analytisk, pragmatisk och självgående.  Att ha arbetat i SAP samt med Standard Cost modeller och uppföljning ser vi som ett stort plus. 

I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Din ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med SJR. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag, dock senast den 21 maj 2018. För att söka tjänsten går du in på www.sjr.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.

För frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Katarina Forslund på telefon: 031-333 54 82.

Varmt välkommen med din ansökan!

Plastal är en marknadsledande helhetsleverantör av avancerade plastkomponenter till fordonsindustrin. Våra huvudprocesser är formsprutning, lackering, montering och logistik och vi finns representerade i Göteborg, Simrishamn, Raufoss (Norge) och Gent (Belgien). Vi är sedan 2016 en division inom Plasman Group, läs mer om oss på www.plastal.com

Liknande jobb

Liknande jobb