Key Account Manager till Gerflor Scandinavia AS

Plats
Sverige
Annonserat
den 3 maj 2018
Stängs
den 2 juni 2018
Ref:
SE-13055
Kontakta
Catrin Ståhlgren
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Erfaren och driftig Key Account Manager som medverkar till Gerflors fortsatta tillväxt

Vi söker en engagerad Key Account Manager för segment Retail med ansvar för hela Sverige och Norge/DK med fokus på storstadsområdena.

Position
Vi söker en engagerad Key Account Manager för segment Retail med ansvar för hela Sverige och Norge/DK med fokus på storstadsområdena.

Gerflor är en växande internationell koncern med egen produktion och egna varumärken och som skapar helhetslösningar för att möta kunders behov inom en rad olika områden. Ett viktigt segment är Retail. Du ansvarar för bearbetning och försäljning till stormarknader och butikskedjor med kundkontakter på central nivå. Du ansvarar självständigt för att planera och nå din försäljningsbudget och du brinner för att bidra till Gerflors fortsatta tillväxt. Nöjda kunder når du genom att medverka i Gerflors hela leveranscykel.

Du utgår från bostaden med främst storstadsområden i Sverige, Norge, Danmark som arbetsfält. Det innebär resor under större delen av arbetsveckan. Du arbetar självständigt och rapporterar direkt till General Manager för Gerflor Scandinavia AS. Rollen rapporterar i funktion även till Retail Manager i Frankrike och samarbetar nära med säljchef för Sverige och Norge.

Din utbildning är på universitetsnivå eller motsvarande, med inriktning på ekonomi eller marknadsföring. Du har mycket god erfarenhet av försäljning  till kunder inom Retail och du är långsiktig och skapar relationer med kunder såväl som arkitekter, designers, shop fitters och byggföretag. Rollen innefattar ansvar för större upphandlingar och därtill hörande planering och förmåga till prioriteringar för att nå framgång. Dina internationella kontakter gör att du måste behärska engelska i tal och skrift.

Vi erbjuder en möjlighet att med tydligt eget ansvar vara med på en tillväxtresa inom ett av världens största företag inom mattor i plastmaterial. Du verkar på flera marknader i en internationell koncern med egna produkter och med många kontakter både internt och externt. Du har möjlighet att vara med och bidra till hela Gerflors fortsatt framgång. Är du den vi söker?

Välkommen med din ansökan (personligt brev och CV) viawww.mercuriurval.se (ref.nr SE-13055) snarast, då utvärdering sker löpandeFrågor besvaras av någon av våra konsulter på Mercuri Urval, Catrin Ståhlgren 0733-667577 eller Karin Danielsson 0723-865746.

Om företaget
Gerflor Group, med huvudkontor och egen produktion i Frankrike, marknadsför golv i plastmaterial i mer än 100 länder. Golven säljs och används inom områden såsom hälso- och sjukvård, detaljhandel, bostäder, industri, sport, utbildning, hotell och restaurang samt kontor.

Produktportföljen inkluderar varumärken som Taraflex®, Mipolam®, DLW®, Tarabus®, Connor Sports®, Sportcourt® och Gradus®.

Företaget växer och Gerflor Groups omsättning uppgick år 2017 till 860 miljoner Euro med 3700 anställda.
Gerflor Scandinavia AS med huvudkontor söder om Oslo, ansvarar för den nordiska marknaden där verksamheten i Sverige ingår.


Mer information på www.gerflor.se och www.gerflorgroup.com

Liknande jobb

Liknande jobb