Ekonomichef till Löfberg Fastigheter AB

Plats
Karlstad
Annonserat
den 7 maj 2018
Stängs
den 21 maj 2018
Ref:
SE-13079
Kontakta
Nicklas Jungander
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Operativ och strategisk med stor självständighet

Löfberg Fastigheter AB har haft en stark tillväxt de senaste åren. Nu söker man en Ekonomichef som får en nyckelroll i bolagets fortsatta utveckling och framtid.

Position
Löfberg Fastigheter AB har haft en stark tillväxt de senaste åren med intressanta projekt i centrala delar av Karlstad. Nu söker man en Ekonomichef med stor möjlighet att påverka bolagets utveckling och framtid. Rollen är en nyckelroll i bolagets fortsatta tillväxtresa där man ges möjlighet att både ansvara för de dagliga operativa ekonomifrågorna samt vara en viktig del i det strategiska utvecklingsarbetet för koncernen.

Som ekonomichef är du ansvarig för ekonomifunktionen innefattande bl.a. löpande redovisning, skatt, moms och månads-/årsbokslut för hela fastighetskoncernen. Till din hjälp har du en ekonomiassistent som du leder och coachar i det dagliga arbetet. Du förväntas även ta fram en tydlig struktur för finansiell rapportering och genomföra analyser av nyckeltal och ekonomiskt utfall som ett beslutsstöd för VD och styrelse. Då bolaget har stark tillväxt med fokus på många projekt krävs det att du har ett intresse och ett stort engagemang för bolagets totala utveckling.

Du är en trygg och handlingskraftig person med förmåga att skapa förtroende och bygga goda relationer. Vidare ser vi att du är självständig, analytisk och resultatorienterad, med en förmåga och engagemang att driva såväl strategiska utvecklingsfrågor som det dagliga operativa arbetet. Du har en hög energinivå som gillar att få saker gjorda och tar dig gärna an nya utmaningar och ser positivt på utveckling och förändringar.

Du har en eftergymnasial utbildning inom redovisning, gärna civilekonom eller liknande samt erfarenhet som redovisningskonsult eller liknande. Vi ser det som meriterande om du har arbetat som controller eller haft liknande arbetsuppgifter med fokus på verksamhetsnära analyser och beslutsunderlag för exempelvis investeringar och budgetarbete. Har du kunskaper kring fastighetsekonomi eller har arbetat i bolag med eget fastighetsbestånd är det meriterande, men inget krav.

Låter det som en intressant och utvecklande möjlighet? Vänligen ansök via www.mercuriurval.se (ref.nr SE-13079). Vi hanterar ansökningar löpande men önskar din ansökan senast den 21 maj. Frågor besvaras av ansvarig konsult på Mercuri Urval, Nicklas Jungander, 019 – 19 68 05 och Magnus Wikström, 019 – 19 68 13.

Om företaget
Löfberg Fastigheter är ett familjeägt fastighetsbolag som förvaltar och utvecklar fastigheter i Karlstad med omnejd. Vi bidrar till en positiv utveckling av Karlstad, bland annat på Bryggudden i Inre hamn där vi erbjuder en rad olika lokaler för kontor och annan affärsverksamhet samt bidragit till 700 nya moderna bostäder. Löfberg Fastigheter är en del av Bröderna Löfberg som även äger Kafferosteriet Löfbergs.