Senior Redovisningsekonom till Wise Group

Plats
Stockholm
Annonserat
den 8 maj 2018
Stängs
den 27 maj 2018
Kontakta
Erika Lantz Paulsen
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Är du en erfaren och framåt redovisningsekonom som är självständig i årsbokslut? Söker du en arbetsplats i tillväxt? Då kanske just du är vår nästa kollega!

Wise Group har sina kontor centralt belägna i Hötorgsskraporna i Stockholm och söker nu en kvalificerad redovisningsekonom. Idag består gruppen av 14 medarbetare som alla arbetar mot koncernens 10 varumärken. Du kommer att tillhöra redovisningsgruppen som rapporterar till Head of Accounting. Bolaget är i en expansiv fas och du kommer ingå i ett fokuserat team som alltid strävar efter att ge kvalitet i det arbete de utför.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som Redovisningsekonom kommer du att ansvara för redovisningen för några av koncernens 18 företag. Exempel på arbetsuppgifter är bland annat;

  •          Löpande bokföring, periodiseringar, avstämningar
  •          Månads-, kvartals- och årsbokslut
  •          Skatter, moms och deklarationer
  •          Delta i utveckling av ekonomiprocesser och arbetsrutiner

Vem söker vi?
Vi tror att du har minst fem års erfarenhet från kvalificerat redovisningsarbete, gärna med erfarenhet från tjänsteföretag och då i synnerhet konsultverksamhet eller konsultuthyrning. Eftergymnasial eller akademisk utbildning är meriterande. Du har generellt goda systemkunskaper, gärna med erfarenhet av affärssystemet NAV, och talar och skriver engelska obehindrat.

Som person tror vi att du trivs med tempo och får saker att hända. Du har ett driv och ett engagemang i ditt arbete och bidrar till en god stämning. Det är viktigt att du trivs i ett tillväxtbolag med föränderlig miljö och expansion.

Vad vi erbjuder
Vi är ett värderingsstyrt bolag och våra värdeord Passion, Kvalitet och Tillväxt genomsyrar allt vi gör, vilket märks genom att vi håller ett högt tempo, har mycket energi och alltid gör det där lilla extra både för kollegor och för våra kunder. För oss är det viktigt att medarbetaren har en bra balans mellan arbete- och privatliv

Om Wise Group AB
Wise Group AB är moderbolag i en koncern som äger, startar och utvecklar specialistbolag inom rekrytering, konsultuthyrning och HR/personalområdet. Vi erbjuder en heltäckande portfölj av tjänster för såväl operativ som strategisk HR. Genom att förstå våra kunders affärer och se hela HR-processen som ett verktyg för att nå uppsatta affärsmål gör vi våra kunder mer lönsamma. www.wisegroup.se 

För mer information
Får du gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten. Vi som arbetar med den här rollen är Erika Lantz Paulsen (erika.lantz.paulsen@eqonomy.se) och Jenna Hemberg (jenna.hemberg@eqonomy.se). Vi går igenom ansökningarna löpande så vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

För att söka rollen klicka på ”sök rollen”, fyll i dina svar i textrutorna samt bifoga CV. Notera att personligt brev inte är obligatoriskt i denna ansökningsprocess.

Vi ser fram emot din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb