Privatbankschef till Länsförsäkringar Jämtland

Plats
Jämtlands län
Annonserat
den 8 maj 2018
Stängs
den 27 maj 2018
Ref:
44677
Kontakta
Rosmari Hagström
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vi växer och anställer nu en Privatbankschef

Länsförsäkringar Jämtland är ett ledande och framgångsrikt företag som driver bank- och försäkringsverksamhet. Nu stärker vi banken i Jämtland genom att rekrytera en Privatbankschef. Har du erfarenhet av ledarskap och är en person som drivs av att skapa resultat och att coacha och utveckla våra duktiga medarbetare, då kanske du är den vi letar efter.

Att jobba som privatbankschef
I den här rollen kommer du att leda de medarbetare som ansvarar för att ta hand om bankens befintliga och nya privatkunder. Privatbanken är en ny grupp som består av privatrådgivare och medarbetare från vår kundtjänst, vilket innebär stora möjligheter att tillsammans med medarbetarna forma arbetet i den nya gruppen. Målet med gruppen är att skapa ännu bättre förutsättningar för kundmöten i världsklass oavsett om det är fysiska möten, via telefon eller i digitala kanaler.

I arbetet ingår personal och resultatansvar för gruppens 16 medarbetare och du ingår i ledningsgruppen för banken på Länsförsäkringar Jämtland och du rapporterar direkt till bankchefen. 

Vem är du?
Du drivs av att se medarbetare växa och lyckas i sina roller och vi ser också att du är en person som är tydlig i ditt ledarskap, resultatinriktad och en duktig kommunikatör. För att lyckas är det viktigt att du har ett starkt fokus på kvalitet och att du har en förmåga att skapa en organisation där människor trivs.

Vi söker vi dig som:

  • har erfarenhet av ledande roller, gärna från bank.
  • har ett genuint intresse att coacha medarbetare och att driva utveckling.
  • drivs av tydliga mål och gillar att göra affärer.

Du har en examen från universitet eller högskola alternativt relevant arbetslivserfarenhet samt erfarenhet av ledande befattningar. Vi kommer lägga stor vikt på din personlighet och det är meriterande om du har erfarenhet av förändringsledning och innehar Swedsec-licensiering.

Vad kan Länsförsäkringar Jämtland erbjuda dig?
En spännande och viktig roll i ett bolag som är ledande på marknaden men som ständigt strävar efter att bli ännu bättre. Du kommer få vara med och driva, utveckla och coacha dina medarbetare för det som är viktigt nu men också bana vägen för vad som är viktigt i framtiden.

Om företaget
Länsförsäkringar Jämtland är ett kundägt och lokalt bolag i länsförsäkringsgruppen. Vi är länets ledande försäkringsbolag och vi har en stark tillväxt i vår bank. Våra kunder är såväl privatpersoner som företagare och lantbrukare. Totalt är vi ca 100 medarbetare och våra kontor finns i Östersund, Sveg och Åre. Eftersom vi är kundägda och lokala är det självklart för oss att ha stort kundfokus med hög service

Sök tjänsten i dag!
I den här rekryteringen samarbetar Länsförsäkringar Jämtland med Experis. Du kommer att bli anställd hos Länsförsäkringar Jämtland. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Rosmari Hagström, 073-028 70 40, rosmari.hagstrom.se.experis.com. Du söker tjänsten genom att registrera dina kontaktuppgifter och laddar upp ditt CV på www.experis.se, jobb-id-nr 44677. Ansök så snart som möjligt och senast den 27 maj.

Vi ser fram emot att höra från dig!