VD till AL-KO KOBER AB

Rekryterare
AL-KO KOBER AB
Plats
Göteborg
Annonserat
den 8 maj 2018
Stängs
den 7 juni 2018
Kontakta
Per Asplund
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Om AL-KO KOBER AB

Vill du utveckla vår verksamhet vidare i Skandinavien? 
Vi söker nu en mål- och säljorienterad VD för Skandinavien

AL-KO KOBER AB har idag en marknadsledande position som leverantör till tillverkare av lätta släpvagnar, husvagnar och husbilar. Vi tänker behålla den positionen, med din hjälp.

Arbetsuppgifter
Med hjälp av en liten och mycket väl fungerande organisation, blir din uppgift som VD att utveckla vår position vidare i Skandinavien. För att lyckas behöver du utveckla, stödja och motivera personalen och du tror på ett teamorienterat ledarskap. Du utgår från vårt Skandinavienkontor i Högsbo, Göteborg och rapporterar till HK i Tyskland.

Vi erbjuder dig en stimulerande utmaning i en internationell och marknadsledande koncern.    

Din profil
Som person är du affärsorienterad och har ekonomisk utbildning på högskolenivå. Vi förutsätter att du har ett starkt teknikintresse. Du har ledarerfarenhet, gärna från ett börsnoterat företag. Du känner dig bekväm med ekonomisk rapportering och prognosarbete. Det är viktigt att du är lösningsorienterad och ser tidigt eventuella förändringar på marknaden och vidtar nödvändiga åtgärder. Du behärskar svenska och engelska fullt ut.

Kontakt
Vi samarbetar med Säljpoolen under denna rekrytering. Har du några frågor kring tjänsten, är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Per Asplund på tel. 031 - 704 51 92.

Välkommen med din ansökan! 

AL-KO KOBER AB annonsbildAL-KO KOBER AB ägs av AL-KO Vehicle Technology som ingår i DEXXO koncernen som producerar och marknadsför produkter inom Fordonskomponenter. Koncernen är världens största tillverkare av axlar och chassikomponenter för det lätta segmentet och är globalt verksamt i mer än 50 länder. AL-KO Vehicle Technology omsätter 450 Miljoner Euro och har 2 500 anställda. Läs mer på vår hemsida www.alko-tech.com/se

Liknande jobb

Liknande jobb