Fastighetschef - Sabis

Rekryterare
Sabis
Plats
Stockholm
Annonserat
den 9 maj 2018
Stängs
den 1 juli 2018
Ref:
3809825443
Kontakta
Jennica Klaman
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Sabis annonsbild
Vill du arbeta med attraktiva miljöer där människor väljer att vistas? Bli en del av vårt framgångsrika företag där du får arbeta med ständig utveckling. Vi erbjuder dig ett spännande jobb hos ett familjeägt företag där kundupplevelsen alltid är i fokus – oavsett om det gäller våra butiker, restauranger eller hotell.    

Tjänsten
Sabis affärsområde Hotell & Möten driver hotell- och mötesverksamhet. De tre egenägda hotellen FågelbroHus på Värmdö, Krusenberg Herrgård utanför Knivsta och Smådalarö Gård på Dalarö är alla fyrstjärniga. Sabis driver även två dagkonferensanläggningar i Stockholm city; Näringslivets Hus och Wenner-Gren Center. I rollen som Fastighetschef på Sabis får du jobba brett och strategiskt. Du kommer att planera och leda projekt samt ha ansvar för ekonomi, uppföljning och kvalitetssäkring för hotellfastigheterna. Du arbetar i nära samarbete med hotellcheferna och fastighetsskötarna på respektive hotell och ingår i en organisation där MI (medarbetarindex) är högt och medarbetarna trivs mycket bra. Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar till affärsområdeschefen för Hotell & Möten. Tjänsten är placerad i fina lokaler i Wenner-Gren Center på Sveavägen. Då tjänsten innebär en del resande i Stockholm med omnejd ingår tjänstebil. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Upprätta underhållsplaner och budgetar för hotellfastigheterna i samråd med affärsområdeschef och controller
 • Planera och följa upp underhåll, drift och skötsel av hotellfastigheterna
 • Leda arbetet vid nybyggnation, renoveringar och utbyggnader av hotell- och mötesplatserna
 • Handla upp underleverantörer inom fastighetsdrift
 • Säkerställa att vi följer myndighetskrav (vent, el, brand etc) för våra egenägda fastigheter samt de fastigheter där vi är hyresgäster
 • Vara delaktig i respektive fastighets samfälligheter (väg & vatten)
 • Samarbeta med respektive fastighetsskötare och hotellchef i syfte att vara stöd i alla olika frågor rörande fastigheterna samt med hyresvärdar i fastighetsrelaterade frågor

Kvalifikationer

 • Eftergymnasial utbildning med inriktning mot fastighetsförvaltning/bygg alternativt motsvarande relevant arbetslivserfarenhet
 • Flera års erfarenhet som fastighetschef, fastighetsförvaltare eller liknande
 • Förståelse för fastigheters uppbyggnad, tekniska installationer och dess funktion
 • God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift
 • Erfarenhet av K-märkta eller äldre hotellfastigheter är meriterande

Personliga egenskaper
I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att du ska trivas och lyckas i rollen så behöver du vara relationsskapande, affärsmässig och noggrann. Vi söker dig som är självgående och tar ansvar för ditt arbete, är strukturerad och självständigt driver ditt arbete vidare. Du är smidig i din kommunikation och uttrycker dig väl, både i tal och skrift. Som person är du serviceinriktad och samarbetar bra tillsammans med andra människor. 

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en roll med ett övergripande ansvar, där du får arbeta självständigt i ett framgångsrikt företag med ständig utveckling. Att du kommer till en väldigt trevlig organisation som är genuint intresserade av hur människor mår, har ett högt medarbetarindex och som blivit utsedda som Sveriges fjärde bästa arbetsgivare i Universums undersökning gör ju inte saken sämre!

Om företaget
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANG & DELI med 27 restauranger och 12 caféer samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Vi omsätter ca 1 miljard SEK och företaget har idag ca 750 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges fjärde bästa arbetsgivare av våra medarbetare i Universums undersökning 2017. För mer information besök: www.sabis.se

Ansökan
I denna rekryteringsprocess samarbetar Sabis AB med Fasticon Kompetens AB. För att söka tjänsten registrerar du CV och personligt brev på www.fasticonjobb.se.

Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt dock senast den 10 juni. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jennica Klaman på 073-415 43 22 alternativt jennica.klaman@fasticonkompetens.se.

Liknande jobb

Liknande jobb