Projektsäljare till Ruukki Construction

Plats
Stockholm
Annonserat
den 9 maj 2018
Stängs
den 20 juni 2018
Kontakta
Frida Dire
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Ruukki Construction annonsbildSista ansökningsdag: 2018-06-12
Plats: Stockholm
Jobbkategori: Försäljning

Ruukki Construction erbjuder dig möjlighet att arbeta i ett marknadsledande företag som sätter kunden i fokus. Du får ett stort eget ansvar med goda möjligheter att påverka ditt dagliga arbete. Du kommer att bli en del av ett gott gäng med mycket bra sammanhållning. Ruukki Construction söker nu en Projektsäljare inom tak- och fasadkonstruktion.

Du hjälper kunder och föreskrivande led att utforma tekniska lösningar med hjälp av Ruukki Constructions produkter. Du deltar även kontinuerligt i utbildningar inom konstruktionsteknik och försäljning. 

Du utvecklar relationer med befintliga och nya kunder, besvarar och följer upp anbudsförfrågningar och representerar företaget genom ett positivt och aktivt säljarbete. Du trivs i kontakten och i mötet med människor och gillar att styra och planera dina dagar självständigt. 

Som person är du proaktiv, driven och affärsmässig och trivs med ett arbete som innebär ett stort eget ansvar. Du kommer att bygga långsiktiga relationer och nätverk både internt och externt vilket förutsätter att du är positiv, utåtriktad och har lätt att samarbeta. Du trivs med att driva flera projekt parallellt, har lätt för att föra tekniska diskussioner och motiveras av att hitta lösningar som gynnar båda parter.

Vi söker dig som har en byggnadsteknisk utbildning och några års erfarenhet av försäljning. Vi ser gärna att du har ett intresse för arkitektur och design.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift, samt känner dig bekväm i att hålla presentationer för både enskilda personer och grupper.

Placeringsort för tjänsten är på Ruukkis kontor i Danderyd och du rapporterar till Area Sales Manager.

Om företaget
Ruukki Construction erbjuder ett brett sortiment av hållbara produkter och tjänster. Våra kunder är byggentreprenörer, fastighetsutvecklare, byggherrar, arkitekter och konsulter. Vare sig de bygger stort och komplicerat eller något mindre och enklare.

Ruukki Construction har ca 3 000 anställda och tillverkning på 15 anläggningar i Europa. Jämförbar nettoförsäljning under 2015 var 5 374 msek. Ruukki Construction är ett dotterbolag till SSAB. SSAB är ett nordiskt och USA-baserat stålföretag med verksamhet i över 50 länder. Bolagets aktie är noterad på NASDAQ OMX Stockholm och Helsinki. Läs gärna mer om företaget på www.ruukki.com 

Har du frågor om denna spännande tjänst, tveka inte att kontakta ansvarig rekryteringskonsult
Frida Dire på 0703-00 10 16 eller Cecilia Jarlsmark på 0723-05 33 43.

Välkommen med ansökan via www.jerrie.se. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Liknande jobb

Liknande jobb