Redovisningsassistent till bred roll

Rekryterare
SJR
Plats
Göteborg
Annonserat
den 9 maj 2018
Stängs
den 8 juni 2018
Kontakta
Sandra Hellström
Arbetstid
Heltid

Redovisningsassistent till bred roll

Redovisningsassistent till centralt beläget bolag

SJR söker en Redovisningsassistent för ett uppdrag hos vår kund inom detaljhandel. Uppdraget startar omgående och sträcker sig sex månader fram, därefter finns möjlighet till en anställning hos kunden. 

Rollen
Rollen innebär att ha samarbete med samtliga funktioner på en ekonomiavdelning. Du kommer dels arbeta med bokföring, matchning och betalning av leverantörsfakturor samt avstämningar vid bokslut. Du kommer även sammanställa och rapportera avgifter samt ha löpande interna kontakter med produktavdelning, business control och inköpsorganisationen. Du kommer vara delaktig i att utveckla och förbättra rutiner för rapportering av dessa avgifter samt att säkra en god intern kontroll. 

Din bakgrund
Vi söker dig som har grundläggande redovisningskunskaper och erfarenhet ifrån enklare bokslutsarbete. Vidare har du mycket goda kunskaper i excel och gärna erfarenhet ifrån click-view. Du trivs med problemlösning, är kommunikativ och har lätt för att samarbeta. Vidare är du strukturerad och drivande. 

Ansök
Urval och intervjuer sker löpande, alla ansökningar hanteras konfidentiellt. Har du några frågor är du välkommen att kontakta Sandra Hellström på tel 031-333 54 76. 

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.

Liknande jobb

Liknande jobb